DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Türkmen: "Yeşil Mahalle'yi yeniden imar edeceğiz"

Seçim çalışmaları kapsamında alışveriş merkezleri ve Yeşil Mahalle’deki esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelen DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Kadir Türkmen, Yeşil Mahalle’nin kaderine terk edildiğini ifade ederek “Mahallemizdeki kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm haline geldi. Biz burada müteahhitlere değil, vatandaşa rant getiren bir dönüşüme başlayacağız. İlçemizin yüksek katlı binalarla beton yığıntılarına dönüşmesine izin vermeyeceğiz. Semti yeniden yaşatacağız. Unutulan ve kaderine terk edilen Yeşil Mahallemizi yeniden imar edeceğiz" dedi.

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Türkmen: "Yeşil Mahalle'yi yeniden imar edeceğiz"
18 Mart 2024 - 21:48
KAYSERİ (1HA)- Demokrasi ve Atılım Partisi Kayseri Kocasinan Belediye Başkan Adayı Kadir Türkmen, seçim çalışmaları kapsamında alışveriş merkezleri ve Yeşil Mahalle’deki esnaflarla, vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaşların planlı imar çalışmaların olmamasından şikâyetçi olduğunu belirten Türkmen, “Kumsmall AVM’deki bir işletmeci ‘burayı yaptılar ama yolu dahi düzgün değil’ dedi. Plansız programsız ranta dönük yapılan işlerin neticesi ortada. Biz 1 Nisan itibariyle bu sorunların çözümü olacağız. Avrupa'nın ve Türkiye'nin en büyük mobilya AVM'si olarak yapılan yerin Çevreyoluna bağlantısının olmaması, ne denli plansız iş çıkarıldığının bir göstergesi. Kocasinan Belediyesinde bize yetki verildiği takdirde ilk işimiz bu duruma çözüm üretmek olacak. Buradaki işletmelerin en büyük sıkıntısı ulaşım, DEVA Partisi olarak herkesin derdine DEVA olacağız" diye konuştu.

‘YEŞİL MAHALLE KADERİNE TERK EDİLMİŞ’

Yeşil Mahalle’deki kentsel dönüşümün rantsal dönüşüme haline geldiğini söyleyerek “Biz burada müteahhitlere değil, vatandaşa rant getiren bir dönüşüme başlayacağız. İlçemizin yüksek katlı binalarla beton yığıntılarına dönüşmesine izin vermeyeceğiz. Burada başlatacağımız projemiz ‘Komşu Mahalle’ ile yeniden komşuluk ilişkilerinin en üst düzeyde yaşandığı yeni semtler yapacağız. Semt Konağı değil, Semti yeniden yaşatacağız. Unutulan ve kaderine terk edilen Yeşil Mahallemizi yeniden imar edeceğiz" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum