DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Türkmen, "Kentsel dönüşümde vatandaşların yanında olacağız"

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Kadir Türkmen, “Kocasinan’da kentsel dönüşüm bir problemdir. Vatandaşın elindeki araziler yok pahasına bekletiliyor, neyin hesabı yapılıyor, ileride rant kapısı yapmak için mi durduruldu. Argıncık’ta 40 yıldır değişen bir şeyin olduğunu söyleyen birisi yok. Müteahhit ve arsa sahibi arasındaki şerefiye bedeli uygulamasını problem olmaktan çıkaracağım. Vatandaşa ve müteahhitlere diyeceğim ki; şerefiye bedeli, ruhsat bedeli, tapu harç bedellerini aradan kaldırıp sadece vatandaşlara hizmet adı altına burayı bir anlaşma noktasına getireceğim” dedi.

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Türkmen, "Kentsel dönüşümde vatandaşların yanında olacağız"
08 Mart 2024 - 13:52
KAYSERİ (1HA) - DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Kadir Türkmen, KayseRadar ve RadyoRadar ortak canlı yayınında ‘Konuşacaklarımız Var’ programına konuk olarak moderatör Salih Zeki Çetin’in sorularını yanıtladı.

Türkmen, Kocasinan’da kentsel dönüşüm problemi olduğunu ifade ederek, “Kocasinan’da kentsel dönüşüm bir problemdir. Vatandaşın elindeki araziler yok pahasına bekletiliyor, neyin hesabı yapılıyor, ileride rant kapısı yapmak için mi durduruldu. Argıncık’ta 40 yıldır değişen bir şeyin olduğunu söyleyen birisi yok. Seçildiğimizde biz bu sorunları ortadan kaldıracağız.  Her bir vatandaşımızın yanında olacağız. Müteahhit ve arsa sahibi arasındaki şerefiye bedeli uygulamasını problem olmaktan çıkaracağım. Vatandaşa ve müteahhitlere diyeceğim ki; şerefiye bedeli, ruhsat bedeli, tapu harç bedellerini aradan kaldırıp sadece vatandaşlara hizmet adı altına burayı bir anlaşma noktasına getireceğim. Belediye olarak masrafları almayacağım ama belediye tüm hizmetleri yapacak, burası ancak böyle dönüştürülebilir” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum