DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Türkmen'den 'Mahalle Meclisi' Projesi

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Boztepe Mahallesi sakinleri ve Kahramanmaraşlılar Derneği temsilcileriyle bir araya gelen DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Kadir Türkmen, vatandaşların sıkıntılarının daha hızlı bir şekilde çözülmesi ve taleplerinin alınması adına her mahalleye bir mahalle meclisi açacaklarını ifade etti.

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Türkmen'den 'Mahalle Meclisi' Projesi
25 Mart 2024 - 14:20
KAYSERİ (1HA)- Demokrasi ve Atılım Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Kadir Türkmen, yerel seçim çalışmaları kapsamında Boztepe Mahallesi sakinleri ve Kahramanmaraşlılar Derneği temsilcileriyle bir araya geldi.

İlçedeki birçok mahallenin şehir merkezinde olmasına rağmen yatırım ve hizmet konusunda yeterince faydalanamadığını söyleyen Türkmen, “Çevreyolu üzerine projelendireceğimiz tesislerle o bölgede kadın istihdamına öncelik verecek işletmeler hayata geçireceğiz. Çevreyolunu sadece araç trafiği açısından değil, ekonomik anlamda da ilçemize kazandıracağız. Bu projeden en çok Çevreyolu yakınında bulunan Boztepe ve Sancaktepe gibi mahallelerimiz faydalanacak” dedi.

Yamula Baraj Gölü’nün Kocasinan’a balık üretimi haricinde herhangi bir katkısı olmadığını, Yamula Barajı’nı yılın 12 ayında da ziyaretçi alabilir hale getireceklerini belirten Türkmen, “Sadece su sporları aktivitesi ve balık tutma yarışmaları haricinde yılın 12 ayında ziyaret edilebilecek, vatandaşların aileleriyle zaman geçirebileceği bir bölge yapacağız. Nasıl ki Erciyes, bacasız bir fabrika gibi çalışıyor, Yamula da aynı şekilde olacak ve çevresindeki mahallelere ekonomik katkısı olacak" şeklinde konuştu.

‘HER MAHALLEYE BİR MAHALLE MECLİSİ’

Vatandaşların sıkıntılarının çözülmesi, taleplerinin hızlı bir şekilde alınması adına her mahallede bir mahalle meclisi açacaklarını söyleyen Türkmen, “"Yaşanan sıkıntıları birkaç memur ile uzaktan değil, Mahalle Meclisleri sayesinde vatandaşlarla birebir görüşerek çözeceğiz. Mahalledeki vatandaşlarımız ile birlikte çalışacağız. Özellikle mahallelere Taziye Evleri yapacağız, cenazelerde yemekler belediyemiz tarafından verilecek. Bu sayede vatandaşımızın yanında seçimden seçime değil en acı gününde dahi yanında olduğumuzu hissettireceğiz" diye konuştu ve kazandıkları takdirde DEVA Belediyeciliği’ni ilçenin en ücra köşelerine kadar ulaştıracaklarını ifade etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum