Destici: "Kadınlarımız ve çocuklarımız için daha güvenli ortamlar oluşturacağız"

Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Kadınlarımızın ve çocuklarımızın daha güvenli şekilde yaşayacağı bir ortam oluşturacağız. Sokaklarımızda asayişin sağlanmasına, uyuşturucu satıcılarından temizlenmesine yardımcı olacağız. Bize teslim edilen il ve ilçelerde, bir ay içerisinde sokaklarımızda başıboş sokak köpekleri kalmayacak. Hayvanları barınaklara yerleştireceğiz, kısırlaştıracağız, gerekirse uyutacağız ama sokaklarımızı temizleyeceğiz” dedi.

Destici: "Kadınlarımız ve çocuklarımız için daha güvenli ortamlar oluşturacağız"
25 Şubat 2024 - 22:51
KAYSERİ (1HA)- Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanlığı tarafından aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ali Can Kocaman, BBP Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci, Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kayseri İl Başkanı Mustafa Dirmen, MYK üyeleri, BBP ilçe başkanları, BBP belediye başkan adayları ve belediye meclis üyesi adayları, teşkilat mensupları ve davetliler katıldı.

Mülteciler ve sığınmacıların güvenli bir şekilde ülkelerine geri dönmesi gerektiğini ifade eden Genel Başkan Destici, “İnsani olmayan yollarla değil; geldikleri yerlerin güvenli hale gelmesinin ardından gönderilmeleri gereklidir” dedi.

Kazandıkları il/ilçelerde sokakların daha güvenilir olması açısından çalışmalar yürüteceklerini ifade eden Genel Başkan Destici, “Bizim şeffaf, ilkeli ve temiz bir belediyecilik anlayışımız var; Büyük Birlik Partisi olarak kazandığımız il ve ilçelerimizde kadınlarımıza öncelik vereceğiz. Kadınlarımızın ve çocuklarımızın daha güvenli şekilde yaşayacağı bir ortam oluşturacağız. . Sokaklarımızda asayişin sağlanmasına, uyuşturucu satıcılarından temizlenmesine yardımcı olacağız. Ayrıca bize teslim edilen il ve ilçelerde, bir ay içerisinde sokaklarımızda başıboş sokak köpekleri kalmayacak. Sokak köpeklerinin tamamını toplayıp barınaklarımıza yerleştireceğiz, barınaklarımızın olmadığı yerlerde farklı şehirlerdeki barınaklara sevk edeceğiz. Ayrıca hayvanları da kısırlaştıracağız, gerekirse de uyutacağız, sokaklarımızı temizleyeceğiz” şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum