Deniz Bağdaş kimdir, kaç yaşında, Deniz Bağdaş Turhan aslen nereli?

Sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çeken Deniz Bağdaş, son zamanlarda adından söz ettirmeye başladı. Peki, Deniz Bağdaş kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, eşi kimdir?

Deniz Bağdaş kimdir, kaç yaşında, Deniz Bağdaş Turhan aslen nereli?
13 Ağustos 2023 - 14:28
Ürettiği içerikler ve yaptığı paylaşımlarla kısa zamanda geniş kitlelere ulaşmayı başaran Deniz Bağdaş, adından söz ettirmeye devam ediyor. Özellikle Kamusal Mizah alanında tanınan Bağdaş, sosyal medyada hayran kitlesine de sahip olmaya başladı. Instagram, Twitter ve YouTube gibi mecralarda bilinen isimlerin başında gelen Deniz Bağdaş, zaman zaman da kendisini merak edenler tarafından araştırılıyor. 

8 Temmuz 1993 tarihinde İzmir’de hayata gözlerini açan 30 yaşındaki Deniz Bağdaş'ın burcu yengeçtir.

Deniz Bağdaş, aynı zamanda komedyen ve sinema oyuncusu olan Özgür Turhan’ın eşidir. Çiftin, Rohan adında bir erkek çocuğu vardır ve Deniz Bağdaş’ın, eşi ile birlikte çeşitli komedi videolarına yer verdikleri Kamusal Mizah isimli bir YouTube kanalı da bulunuyor.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Deniz Bağdaş, özellikle Youtube’da eşi ile birlikte çektiği Bozuk Mikrofon serisi ile büyük dikkat çekmişti. 

Deniz Bağdaş’ın YouTube’da 202 bin abonesi bulunan kanalının adı @DenizBagdas. Öte yandan Bağdaş’ın Youtube’da eşi ile birlikte videolar çektiği @199sokak kullanıcı isimli Kamusal Mizah adlı bir hesabı daha bulunuyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum