Demet Özdemir Oğuzhan Koç evleniyor mu, düğünleri ne zaman?

Magazin dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden biri olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, birlikte tatile çıktı. Yakın zamanda evlenecekleri öğrenilen çiftin düğünlerinin ne zaman olacağı büyük merak konusu oldu. Demet Özdemir Oğuzhan Koç evlendi mi, ne zaman evlenecek?

Demet Özdemir Oğuzhan Koç evleniyor mu, düğünleri ne zaman?
06 Temmuz 2022 - 16:41
Son zamanların en çok konuşulan çiftlerinden biri olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde birlikte çıktıkları tatilde görüntülendi. Oğuzhan Koç’un geçtiğimiz 14 Şubat’ta sevgilisine evlenme teklif ettiği ve karşılığında da evet yanıtını aldığı biliniyordu.
Yaşanan bu gelişmelerin ardından tatile çıktıkları teknede görüntülenen çiftin, ön balayına çıktığı yorumları yapıldı. Gelen bu görüntü ile birlikte de Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un ne zaman evleneceği büyük merak konusu olarak internet ortamında araştırılmaya başladı. İşte merakla araştırılan çiftin düğünleri hakkında detaylar haberimizde…

DÜĞÜN TARİHİNİ AÇIKLADI

Mehmet Demirkol'un Youtube programına katılan Oğuzhan Koç flaş açıklamalarda bulundu ve Demet Özdemir'le evlenecekleri gün için düğün tarihi verdi.

Mehmet Demirkol'un "Yok mu yeni senaryolar oynayacağın filmler" sorusuna yanıt veren Oğuzhan Koç, "Belki yaza başka bir şey daha yapabiliriz. Kendi yazdığım bir senaryo var. Senaryoyu bitirmek üzereyiz. Bugün yarın biter" dedi. Mehmet Demirkol'un "Peki ne zaman çekilecek?" sorusuna yanıt veren ünlü şarkıcı, "Yazın muhtemelen" yanıtını verdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum