CZN Burak hasta mı, sağlık durumu nasıl, ne oldu, iyileşti mi?

Geçtiğimiz günlerde sağlık problemi nedeniyle hastaneden fotoğraf paylaşan CZN Burak’ın son durumu merak ediliyor. CZN Burak ne oldu, durumu nasıl, iyileşti mi?

CZN Burak hasta mı, sağlık durumu nasıl, ne oldu, iyileşti mi?
05 Haziran 2022 - 12:30
CZN Burak olarak bilinen ünlü şef Burak Özdemir, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından hastanede fotoğraf paylaşmıştı. Sevenlerini üzen CZN Burak’ın, hastalığının ne olduğu da büyük merak konusu oldu. Hayranları da internette CZN Burak’ın son durumunu merak ederek konuyu araştırmaya başladı.

Ünlü Şef CZN Burak, sosyal medya hesaplarından bir fotoğraf paylaşmış ve sevenlerini endişelendirmişti. Burak Özdemir, başında Öte yandan sosyal medyadaki iddialar nedeniyle CZN Burak öldü mü sorusu hakkında araştırmalar artışa geçti. Peki, CZN Burak hasta mı, sağlık durumu nasıl? 

SOSYAL MEDYADAN İDDİALARA CEVAP VERDİ

CZN Burak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Herkese merhabalar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kötü bir durum yok lütfen asılsız haberlere paylaşımlara itibar etmeyiniz teşekkür ederiz iyi ki varsınız En güzel bağ sevgidir" ifadelerini kullanarak son durumunu hastaneden sevdikleri ile paylaştı.

CZN BURAK HASTA MI?

Burak Özdemir'den sevenlerini üzen bir paylaşım geldi. Hastane odasından paylaşım yapan ünlü şef, "Minik bir kontrol" açıklamasını gönderisine ekledi.

Hastane odasında çekilen bir fotoğrafını yayınlayan ünlü aşçı, paylaşımına, "Minik bir kontrol sadece, sevgi en güzel bağdır" yazdı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum