CVK Madencilik halka arz sonuçları, CVKMD kaç lot verdi, ne zaman işleme başlayacak?

30 Mart tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu’ndan halka arz için onay alan CVK Madencilik’in halka arz sonuçları merak ediliyor. CVKMD halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? CVK kaç lot verdi, borsada ne zamana işlem görmeye başlayacak?

CVK Madencilik halka arz sonuçları, CVKMD kaç lot verdi, ne zaman işleme başlayacak?
07 Nisan 2023 - 16:12
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 30 Mart tarihinde 2 şirketin halka arzını onaylamıştı. Bu şirketlerden biri olan CVK Madencilik’in halka arzında talep toplama işlemleri de tamamlandı. Şirketin halka arzına katılan yatırımcılar ise detayları internet ortamında araştırıyor.

CVK Madencilik’in halka arzında toplam 8.400.000 TL nominal değerli pay satışa sunuldu. 6-7 Nisan tarihlerinde talep toplama işlemleri tamamlandı. Talep toplamanın bitmesinin ardından ise CVKMD halka arzına katılan yatırımcılar halka arz sonuçlarının tarihini merak ediyor.

CVK MADENCİLİK HALKA ARZ SONUÇLARI

CVK Madencilik’in halka arzına ilişkin sonuçların 10 Nisan Pazartesi tarihinde açıklanması bekleniyor. Bu açıklama geldiğin Halka Arz mobil uygulamasından anlık bildirim gönderilecektir. Aşağıda yer alan linkler üzerinden cihazınıza uygun olan uygulamayı indirin gelişmeleri kaçırmayın.

yesHALKA ARZ HABER iOS UYGULAMA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

yesHALKA ARZ HABER ANDROID UYGULAMA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN


CVK MADENCİLİK NE ZAMAN İŞLEME BAŞLAYACAK?

CVK Madencilik’in halka arz edilen paylarının, 12-13 ya da 14 Nisan tarihinde Borsa İstanbul’da işleme başlaması bekleniyor.