Reklam
Reklam
Reklam

CVK Madencilik halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalar?

30 Mart tarihinde iki şirketin halka arzı onay aldı. Bu şirketlerden biri olan CVK Madencilik’in halka arz ayrıntılarını sizler için derledik. CVK Maden (CVKMD) halka arzında talep toplama tarihleri ne zaman, eşit dağıtım mı oransal mı, kaç lot verir, hangi bankalar? gibi sorular internet ortamında sıkça araştırılıyor.

CVK Madencilik halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalar?
31 Mart 2023 - 11:12
CVK Maden İşletmeleri’nin halka arzı, yatırımcılar tarafından beklenirken SPK bu halka arzın onaylandığını duyurdu. 30 Mart’ta gelen bültende onayın ardında yatırımcılar büyük bir merakla halka arz ayrıntılarını araştırıyor. Şirketin talep toplama tarihlerinin yanı sıra dağıtım şekli de merak edilenler arasında. Gelin hep birlikte CVK Madencilik’in halka arzında öne çıkan detayları inceleyelim.

CVK MADENCİLİK HALKA ARZ NE ZAMAN?

Şirketin halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 30 Mart tarihinde onaylandı. CVK Madencilik’in 5-6-7 Nisan tarihlerinde talep toplama bekleniyor.

CVK MADENCİLİK HALKA ARZ AYRINTILARI

Şirket halka arza toplam 8.400.000 nominal değerli payı konu edecek. Taslak izahnamede yer verilere göre CVK Madencilik’in halka arzında dağıtım şekli oransal olacak. Öte yandan şirketin halka arzında hisse kodu CVKMD, hisse fiyatı ise 105 TL olacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum