Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz Canlı kimdir, hangi eşinden, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Ünlü Sanatçı Cüneyt Arkın’ın hayatını kaybetmesinin ardından ailesi merak konusu oldu. Cüneyt Arkın’ın kızı Filiz Canlı kimdir, kaç yaşında, mesleği nedir, evli mi, eşi kimdir? Cüneyt Arkın'ın kızı var mı, adı nedir, ne iş yapar, kimden, hangi eşinden?

Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz Canlı kimdir, hangi eşinden, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
28 Haziran 2022 - 10:49
Türk Sineması’nın değerli sanatçısı Cüneyt Arkın, tedavi gördüğü hastanede 85 yaşında hayatını kaybetti. Yeşilçam filmlerinin vazgeçilmez başrol oyuncularından Cüneyt Arkın’ın ölüm haberi, sevenlerini ve sanat camiasını adeta yasa boğdu. Oynadığı filmlerde canlandırdığı karakterlerle Türk Sinemaseverlerin tarih bilincine katkıda bulunan Cüneyt Arkın’ın hayatını kaybetmesinin ardından birçok konu da merak edilerek araştırılmaya başladı.

Ünlü sanatçının ölümün ardından en çok araştırılan konulardan biri de ailesi oldu. Cüneyt Arkın’ın kızı Filiz Canlı da bu konuda araştırılan isimlerin başında geliyor. Cüneyt Arkın’ın kızı Filiz Canlı kimdir, eşi kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Gibi sorular da internette araştırılan konulardan biri oldu. İşte Filiz Canlı hakkında merak edilen detaylar…

Cüneyt Arkın’ın kızı Filiz Canlı kimdir?

Cüneyt Arkın, ilk evliliğini 1964 yılında Doktor Güler Mocan ile yapmıştır. Çiftin 1966 yılında Filiz ismini verdikleri bir kızları oldu. Cüneyt Arkın, ve Güler Mocan, 4 yıl süren evlilikten sonra 1968 yılında boşanınca Filiz Canlı’nın da babasıyla ilişkisi kesilen Filiz gözlerden uzak büyümüş. Arada geçen uzun yıllardan sonra Filiz Canlı'nın kızı Defne'nin Cüneyt Arkın ile tanışmak istemesi gündeme  gelen Filiz Canlı evli ve Defne isminde bir kızı var.

 Defne dedesini hiç görmemiş, sadece izlediği filmlerindne tanıyor. Defne, dedesi Cüneyt Arkın gibi iyi bir binici. Güler Mocan, torunu için “Binicilikte çok başarılı. Çok sayıda madalyası var. Belki de genlerinde olan bir şey” diyor.

Filiz Canlı, iş hayatının profesyonellerine hizmet veren HumanPlus şirketinde genel müdür olarak çalışıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum