Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayram sonrası normal hayata geçişi hedefliyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan sevindiren haber geldi. Ak Parti MYK toplantısı öncesinde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram sonrasında hayatın normalleşmesini hedeflediklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayram sonrası normal hayata geçişi hedefliyoruz
21 Nisan 2020 - 16:37
Partisinin MYK toplantısı öncesinde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’yi heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Türkiye’yi etkisi altına alan ve sosyal hayattan ekonomiye her alanda sıkıntılı günlere neden olan koronavirüs hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tedbirlerin artırılarak bayram sonrasında normal hayata geçişi hedeflediklerini kaydetti.
“İKİNCİ DÜNYA SAVAŞI'NDAN SONRAKİ EN BÜYÜK KRİZ”
Açıklamalarında koronavirüsün ekonomik boyutuna değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye olarak, dünyanın tamamı gibi, koronavirüs salgını ile yoğun bir mücadele içindeyiz. Temelde bir sağlık sorunu olan bu salgın, ekonomik sonuçları itibarıyla İkinci Dünya Savaşı'ndan sonraki en büyük kriz haline dönüşmüştür” dedi.
“BAYRAM SONRASI NORMAL HAYATA GEÇİŞİ HEDEFLİYORUZ”
Koronavirüsle mücadelede gelinen noktada salgının yatay seyre geçtiğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan ayı sonrası için de umutlu konuştu. Erdoğan, “Geldiğimiz noktada salgını yatay seyre geçirmeye başladığımızı görüyoruz. Ramazan ayı boyunca da tedbirlere en üst düzeyde riayeti sağlayarak, inşallah, bayram sonrası ülkemizin normal hayata geçişini hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
“GEREKEN TEDBİRLERİ VAKİTLİCE ALDIK”
Tüm dünyada binlerce ölüme sebep olan koronavirüs salgınına karşı gereken tedbirlerin vakitlice alındığını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, salgın sonrası tüm dünyada ortaya çıkacak yeni durumlara hazırlıklı olmanın da önemli olduğu kaydetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında, “Türkiye, İkinci Dünya Savaşından beri ilk defa, küresel düzeydeki bir yeniden yapılanma sürecinin merkezinde yer alma fırsatı elde etmiştir. Salgınla mücadele etmek kadar, salgın sonrası dünyada, bölgemizde ve ülkemizde ortaya çıkacak yeni durumlara hazırlıklı olmak da önemlidir. Gelişmiş ülkelerin kapsamlı bir kriz karşısında yaşadıkları çaresizlik, gelecekle ilgili öngörülerin yeniden yapılmasını zorunlu kılıyor. Bizim diğer ülkelerden farkımız, hem güçlü bir sağlık altyapısına sahip bulunmamız hem de gereken tedbirleri vakitlice almış olmamızdır” ifadelerine yer verdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum