Cuma mesajlari

Cuma günleri sosyal medya hesaplarından mesaj paylaşmak isteyenler konuyu internette araştırıyor. En güzel kısa WhatsApp resimli anlamlı Ayetli hadisli 2022 yeni resimli Cuma Mesajlari haberimizde…

Cuma mesajlari
09 Eylül 2022 - 11:15
Sosyal medyadan resimli Cuma mesajları paylaşmak isteyenler ya da WhatsApp’tan sevdiklerine mesaj göndermek isteyenler konu hakkında internette araştırma yapıyor. Cuma Müslümanlar ibadet ediyor, dua ediyor, Allah’a yakarıyor.

İslam dünyasının mübarek günlerinden biri olan Cuma günleri, Müslümanlar mesajlarla da birbirlerinin cumasını tebrik ediyor. Bu durumda da birbirilerine göndermek üzere Cuma mesajları araştırılıyor. Biz de sizler için Cuma mesajlarını derledik.

Allah'ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Cumanız mübarek olsun...

Ey iman Edenler Allah'ı çokça zikredin. (Ahzab Suresi - 41) Hayırlı cumalar

Ey iman edenler, cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah’ı zikretmeye koşun ve alış-verişi bırakın. Eğer bilirseniz, bu sizin için daha hayırlıdır. (Cuma Suresi - 9)

Artık namazı kılınca, yeryüzünde dağılın. Allah’ın fazlını isteyip-arayın ve Allah’ı çokça zikredin; umulur ki felaha (kurtuluşa ve umduklarınıza) kavuşmuş olursunuz. (Cuma Suresi - 10)

Allah’ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım sensin. Senden başka ilâh yoktur. (Buhari, Tevhid 35)

Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl. Amin! Hayırlı Cumalar.

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin. Sizleri, ve tabi ki bizleri. Hayırlı Cumalar dilerim.

“Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem” diyen Sevgilinin (S.A.V.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile. Hayırlı Cumalar dilerim.

Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar; Yurda ay yıldızının ışığı yeter. Hayırlı Cumalar.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum