Cuma mesajları resimli 2022 yeni WhatsApp durum Facebook Hayırlı Cumalar mesajı

Cuma günleri sevdiklerine Cuma mesajları göndermek isteyenler ve sosyal paylaşım platformlarında mesaj paylaşmak isteyenler konuyu internette araştırıyor. İşte en anlamlı resimli 2022 kısa ayetli hadisli Cuma mesajları haberimizde. Facebook Whatsapp durum mesajları Instagram’da paylaşabileceğiniz hayırlı cumalar mesajlarını sitemizde bulabilirsiniz.

Cuma mesajları resimli 2022 yeni WhatsApp durum Facebook Hayırlı Cumalar mesajı
26 Mayıs 2022 - 18:45
İslam dünyasının önemli günlerinden olan Cuma günleri, Müslümanlar ibadetler ediyor dualarla Allah’a yakarışta bulunuyor. Birçok kişi de bu mübarek günde sevdiklerinin Cuma’sını mesajlarla kutlamayı ihmal etmiyor.

Cuma günlerine ayrı bir önem verenler, sosyal medya hesaplarından Cuma mesajları paylaşmak istiyor. Bu durumda da internet ortamında en güzel anlamlı Cuma mesajları araştırılıyor. Biz de sizler için yeni 2022 Cuma mesajlarını derledik.

CUMA MESAJLARI

De ki: Rabbim! Bağışla, merhamet et. Çünkü sen merhamet edenlerin en hayırlısısın! Hayırlı Cumalar.

Allah’ım! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz sen merhametlilerin en merhametlisisin. Hayırlı Cumalar.

Gözlerinizin sadece güzellikleri göreceği bir gün olsun. Hayırlı Cumalar.



Her şeyin en iyisine sahip olanlar değil, sahip olduklarının tadını çıkaranlar mutludur.
“Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır.” (İnşirâh Sûresi, 5.) Hayırlı Cumalar.

Allah’ım; Yolda olana “Selâmet” Hasta olana “Afiyet” Darda olana “Metanet” Nasip Eyle.
Cuma’dır tevbe kapılarını açtıran ve Cuma’da öyle bir vakit vardır ki kulu Rabbi’ne yaklaştıran… O vakte vâkıf olabilme duası ile Hayırlı Cumalar.

“Her derde deva Rabbim, senin için imkansız yoktur. Bu mübarek cuma gününde bizi mucizelerinden mahrum etme” Hayırlı Cumalar.



Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Hayırlı Cumalar.

Namaz kılınınca artık yeryüzüne dağılın ve Allah’ın lütfundan nasibinizi arayın. Allah’ı çok zikredin ki kurtuluşa eresiniz (Cuma, 9-10)

Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah’ın müminlerini bağışlaması dileğiyle Cumanız Mübarek olsun!



Ya Rabbim! Sen anne babalarımızı ve tüm inananları sonsuz rahmetinle bağışla ve cumamızı hayırlı, nurlu ve bereketli eyle. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım gecemizi sehere; seherimizi secdeye; secdemizi de sana ulaştır. Cumanız mübarek olsun.

Allah’ım! Aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Amin! Cumanız mübarek olsun.



Tövbelerimizin de, dualarımızın da kabul olacağı bir Cuma olsun inşallah.

Gevşemeyin, hüzünlenmeyin. Eğer gerçekten iman etmiş kimseler iseniz, üstün olan sizlersiniz! Hayırlı Cumalar.

‘Neyi Feda Edersen, O Sana İhsan Edilir. Neye Kıyamazsan, Onunla Sınanırsın. Hayırlı Cumalar.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum