Cuma Mesajları resimli 2022 yeni anlamlı ayetli hadisli kısa mesajlar

Cuma günleri Müslümanlar birbirlerine Cuma mesajları göndermek istiyor. En güzel anlamlı kısa 3 Haziran 2022 yeni Cuma mesajlarını sizler için hazırladık. İşte WhatsApp Facebook durum mesajları anlamlı ve ayetli hadisli videolu resimli Cuma mesajları haberimizde…

Cuma Mesajları resimli 2022 yeni anlamlı ayetli hadisli kısa mesajlar
03 Haziran 2022 - 08:24
Cuma günleri, İslam dünyasının en mübarek günlerinden biridir. Bu özel günde birçok Müslüman, ibadetler ve dualar ederek Cuma gününü feyzinden yararlanmak ister. Aynı zamanda Türkiye’de sevdiklerine Cuma mesajları göndermek isteyenler ve sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmak isteyenler de bulunmaktadır.

Biz de sizler için bu özel günde paylaşabileceğiniz anlamlı kısa Cuma mesajlarını derledik. Okuyunca paylaşmak isteyeceğiniz mesajlar haberimizin detaylarında. İşte en güzel kısa hadisli Cuma mesajları haberimizde…

CUMA MESAJLARI YENİ

Allah'ım! İmanlı bir ömür, bereketli kazanç, sağlıklı bir beden, salih bir eş, hayırlı evlat, güzel ahlak, iyi komşu nasip et. Hayırlı Cumalar.

Dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.



Cumanız mübarek olsun. Rabbimizin yürekleri ferahlatan merhameti günahlarımızı affetsin. Tüm İslam aleminin Cuma gününü kutlarım.

Bu mübarek gün, sevdikleriniz için dua etmek ayrıca tövbe etmek için tam da zamanı. Sağlığımız daim, kazancımız hayırlı ve gönlümüz huzurlu olsun. Hayırlı Cumalar dilerim.



Sıkıntıya, dara düştün mü yüzünü düşmesin; temiz vicdanın ve gönlünle çalışmaya, çabalamaya, sabretmeye devam et. İnan ki Yaradan kaldırır seni ayağa. Mübarek Cuma gününüz hayırlara vesile olsun.

Rabbimizin yarattığı ve can verdiği bu dünyada tüm güzellikler ve iyilikler sizlerle olsun. Hayırlı Cumalar...



Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. beni benden uzağa at, senden uzağa atma. cumanız mübarek olsun.

Cumanız mübarek olsun. Rabbimizin yürekleri ferahlatan merhameti günahlarımızı affetsin. Tüm İslam aleminin Cuma gününü kutlarım.



Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini Mevla’ya. Sen istemesini bilirsen, Mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum