Çukur 93. son bölüm (3. Sezon 26. Bölüm) tek parça full sansürsüz izle

Show Tv’nin sevilen dizilerinden Çukur, 20 Nisan Pazartesi akşamı 93. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Çukur 93. Bölüm oyuncuların evlerinde çekilerek yayınlandı. Çukur 93. Son bölüm tek parça full kesintisiz sansürsüz izle!

Çukur 93. son bölüm (3. Sezon 26. Bölüm) tek parça full sansürsüz izle
21 Nisan 2020 - 10:20
Show Tv’nin sevilen dizisi Çukur’un oyuncuları, corona virüsü nedeniyle verilen arada Youtube canlı yayınıyla izleyicilerle sohbet etmişlerdi. Hasretle beklenen yeni bölüm, geçtiğimiz gün ekranlara geldi. Çukur 93. Son bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler diziyi internette araştırmaya başladı. Çukur 93. Son bölüm tek parça full kesintisiz ve sansürsüz izleme linki! Detaylar haberimizde…
ÇUKUR 3. SEZON 25. BÖLÜM (92. BÖLÜM) ÖZETİ
Çukur'un 92. Bölümünde; Gazeteci Emir ve polis Erkan’ın yardımlarıyla Yamaç Koçovalı, Çağatay Erdenet’in sonunu adım adım getirecek. Ancak bu son Vartolu’nun da bir fedakarlık yapmasını gerektirecek. Yamaç’ın planı işlemeye devam ederken Çağatay’ın adamları yüzünden zor durumda kalan Cumali’nin yardımına sürpriz bir isim yetişecek.
Celasun’un Karaca’yla ilgili verdiği bilgi karşısında Yamaç’ın nasıl bir yol izleyeceği merak konusu olacak. Çağatay’ı oyun dışı bırakan hamle nefesleri keserken Koçovalılar artık mahallelerini toparlamak için uğraşacak. Ancak büyük bir darbe alan Erdenetler, Koçovalıların peşini bırakmayacak. Arık Böke Erdenet’in gelişiyle artık hem Koçovalılar hem Erdenetler için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
ÇUKUR 93. SON BÖLÜM İZLE
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum