Çukur 92. Son bölüm (3. Sezon 25. bölüm) tek parça full sansürsüz izle, 93. Yeni bölüm fragmanı!

Show Tv’nin sevilen dizisi Çukur, 92. Bölümüyle (3. Sezon 25. bölüm) izleyicilerin karşısına çıktı. Çukur 92. Bölüm sansürsüz izle, Çukur 93. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Çukur 92. Son bölüm (3. Sezon 25. bölüm) tek parça full sansürsüz izle, 93. Yeni bölüm fragmanı!
17 Mart 2020 - 00:46
Show Tv ekranlarının reyting rekortmeni Çukur, 16 Mart Pazartesi akşamı 92. Bölümüyle izleyicilerle buluştu. Arık Böke Erdenet’in de diziye dahil olmasıyla Çukur’da işlerin nasıl değişeceği merak konusu oldu. Çukur 92. Bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler diziyi internette araştırmaya başladı. Çukur 92. Son bölüm tek parça full sansürsüz izleme linki! Çukur 93. Bölümde neler olacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…
ÇUKUR 92. BÖLÜM ÖZETİ
Çukur’un 92. Bölümünde; Gazeteci Emir ve polis Erkan'ın yardımlarıyla Yamaç Koçovalı, Çağatay Erdenet'in sonunu adım adım getirecek. Ancak bu son Vartolu'nun da bir fedakarlık yapmasını gerektirecek. Yamaç'ın planı işlemeye devam ederken Çağatay'ın adamları yüzünden zor durumda kalan Cumali'nin yardımına sürpriz bir isim yetişecek.
Celasun'un Karaca'yla ilgili verdiği bilgi karşısında Yamaç'ın nasıl bir yol izleyeceği merak konusu olacak. Çağatay'ı oyun dışı bırakan hamle nefesleri keserken Koçovalılar artık mahallelerini toparlamak için uğraşacak. Ancak büyük bir darbe alan Erdenetler, Koçovalıların peşini bırakmayacak. Arık Böke Erdenet'in gelişiyle artık hem Koçovalılar hem Erdenetler için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
ÇUKUR 92. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ÇUKUR 93. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur dizisinin 92. Bölümü biter bitmez bir sonraki bölümde neler olacağı da ayrı bir merak konusu oldu. Çukur 93. Bölüm fragmanını merak edenler internetten araştırmalara başladı. Ancak Çukur 93. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı zaman bu sayfada bulabilirsiniz.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum