Reklam
Reklam
Reklam

Coronavirüs nedeniyle okullar tatil olacak mı?

​​​​​​​Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Türkiye’de coronavirüse rastlandığını açıklamasının ardından gözler Milli Eğitim Bakanlığı’na çevrildi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ortak bir basın açıklaması yapacağını duyurdu. Okullar tatil olacak mı?

Coronavirüs nedeniyle okullar tatil olacak mı?
11 Mart 2020 - 11:21
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz gün Türkiye’de bir erkek şahısta coronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın bu açıklamasının ardından gözler Milli Eğitim Bakanlığı’na çevrildi. Okulların tatil edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. Türkiye’de okullar tatil edildi mi, edilecek mi? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, konuyla alakalı ortak bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.
Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın katılımıyla saat 13.30’da toplanacak.
Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, 3 bakanın katılımıyla Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek toplantının ardından saat 16.30'da basın açıklaması yapılacak.
OKULLAR TATİL OLACAK MI?
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, koronavirüs nedeniyle Türkiye'de okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili olarak ''Ortak açıklama yapılacak'' dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum