Cooper Noriega kimdir, kaç yaşında, nasıl ve neden öldü?

Amerikalı TikTok fenomeni Cooper Noriega’nın sır ölümü herkesi şaşırttı. ABD’li genç fenomen, bir otoparkta ölü bulundu. Gencin ölüm haberinin sosyal medyada yayılmasının ardından birçok kişi ölüm nedenini araştırmaya başladı. Cooper Noriega kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Cooper Noriega nasıl öldü? sorularının yanıtları da internette araştırıyor.

Cooper Noriega kimdir, kaç yaşında, nasıl ve neden öldü?
11 Haziran 2022 - 16:41
Dünyada en çok kullanılan sosyal paylaşım platformlarından biri olan TikTok’ta, fenomenler zaman zaman farklı konularla gündeme gelmeye devam ediyor. Bu isimlerden biri de ölümüyle sevenlerini üzen ve arkasında sır bir ölüm bırakan Cooper Noriega oldu. Genç isim, kay kay ile çektiği videolarla adını kısa sürede geniş kitlelere duyurmuştu.

Twitter’da 2,2 milyonun üzerinde takipçisi bulunan Cooper Noriega, ölümüyle sevenlerini ve takipçilerini bir hayli üzdü. 19 gibi genç bir yaşta hayatını kaybeden Cooper Noriega’nın ölüm haberi, kısa sürede dünyada geniş ses getirdi. Gencin cansız bedeninin bir otoparkta bulunması, ölümüyle ilgili şüpheleri uyandırdı. Cooper Noriega’nın neden öldüğü ise büyük bir merak konusu oldu.

VİDEODAN SONRA OLDU İDDİASI

İddialara göre ise Noriega'nın ölümü bu videodan sonra gelişti. Fakat nasıl öldüğüne dair henüz net bir bilgi mevcut değil. Cooper Noriega'nın vücudunda herhangi bir travma izi olmadığı belirlendi. Şüpheli ölümün nedeni açıklanmadı. 19 yaşındaki fenomenin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum