Çocuğum olursa nasıl olur testi, bebeğinizin nasıl olacağını gösteren mobil uygulama

Dünyada teknolojinin gelişmesi ile birlikte, yapay zekalar da birçok konuda insanlara farklı kullanımlar ve kolaylıklar sunuyor. Bu konulardan biri de çiftler evlendiği zaman doğacak çocuklarının nasıl görüneceğini tahmin eden mobil uygulama oldu. Çocuğum olursa nasıl olur testi nasıl yapılır? Sevgiliyle çocuk testi nasıl yapılır?

Çocuğum olursa nasıl olur testi, bebeğinizin nasıl olacağını gösteren mobil uygulama
11 Haziran 2022 - 18:04
Son zamanlarda birçok uygulama insanların dikkatlerini çekmeyi başardı. Teknolojinin ilerlemesi ile yapay zekalar devreye girdi ve insanlara bazı kolaylıklar sundu. Yapay zekaların başardıkları; örneğin insanların yaşlanmış halini gösterdiği durumlarda üzse de bazen de mutlu edebiliyor.

Mutluluk duyacağınız bir uygulama da eğer bebeğiniz olursa nasıl görüneceğini tahmin eden uygulama olarak ilgi odağı oldu. Sevgililer ya da bebek bekleyen anneler  Çocuğum olursa nasıl olur testi yapmaktan adeta kendini alamıyor.

Son zamanlarda bu uygulama oldukça popüler durumda. Uygulama indiren çiftler, kendi fotoğraflarını uygulamaya yüklüyor ve karşılığında bebeklerinin tahminin bir fotoğrafı ortaya çıkıyor. Bu deneyimi yaşamak isteyenlerse soluğu adeta internette alıyor. Peki, Çocuğum olursa nasıl olur testi yapmak için siz de bu sayfayı ziyaret mi ettiniz? İşte işinizi kolaylaştıracak bir gelişme ve atacağınız adımlar.

Gelecekteki Çocuğum Nasıl Olacak Uygulaması Fotoğraf

BabyMaker Predicts Baby’s Face uygulaması ile öğrenebilirsiniz. İndirmek için burada linkine tıklayınız.

BabyPredictor Baby Generator uygulamasıyla gelecekteki bebeğinizin nasıl olacağını öğrenebilirsiniz. İndirmek için burada linkine tıklayınız.

Baby Generator Gelecekteki bebek yüzünü tahmin et uygulamasıyla gelecekteki bebeğinizin nasıl olacağını öğrenebilirsiniz. İndirmek için burada linkine tıklayınız.

Sevgilimle Çocuğumuz Nasıl Olacak

Sevgili döneminde en çok merak edilen ve hayal edilen konulardan birisi çocuğunuzun nasıl olacağıdır. Çocuğunuzun nasıl olacağını merak ediyorsanız birkaç web sitesi sayesinde ve uygulama yardımıyla öğrenebilirsiniz. Sadece yapmanız gereken tek işlem sevgilinizle sizin yüz hatlarınızın belli olduğu fotoğraftır.

İki fotoğrafı kullanarak ilerdeki çocuğunuzun nasıl olacağını öğrenebilirsiniz. Bunun için birçok uygulama ve web sitesi vardır. Sizler için hazırladığımız web sitelerden veya uygulamalardan birini seçerek bebeğinizin nasıl olacağını öğrenmek için ne duruyorsunuz?

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum