Reklam
Reklam
Reklam

CHP Milletvekili Aday Adayı olan Zeki Gümüş, seçim ofisi açtı

Partilerde seçim çalışmaları devam ediyor. CHP Kayseri Milletvekili Av. Zeki Gümüş, seçim ofisi kurdu. Açılışta konuşan CHP Kayseri Milletvekili Aday Adayı, Türkiye Adalet Vakfı kurucu Genel Başkanı ve Atatürkçü Düşünce Derneği Üst Kurul delegesi Zeki Gümüş, “Seçime yaklaştıkça, iktidar tüm kozlarını ortaya koyuyor, dün bütçe kaldırmaz dedikleri ne varsa, bir bir seçim kozu olarak kullanıyor. Yani, tabiri caizse iktidar, klavyenin bütün tuşlarına basıyor” dedi. 

CHP Milletvekili Aday Adayı olan Zeki Gümüş, seçim ofisi açtı
30 Mart 2023 - 14:33
14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili seçimlerine az bir süre kala partilerde çalışmalar devam ediyor. Kayseri’de Zeki Gümüş Seçim Ofisi kuruldu.

Açılış konuşması yapan CHP Kayseri Milletvekili Aday Adayı, Türkiye Adalet Vakfı kurucu Genel Başkanı ve Atatürkçü Düşünce Derneği Üst Kurul delegesi Av. Zeki Gümüş, “Kayseri yıllardır mevcut hükümete en yoğun desteği veren şehirlerin başında geliyor. İktidar ise Kayseri'yi yıllardır görmezden geliyor. Kayseri'yi çantada keklik olarak görüyor. Kayserili işini bilir safsatası ile yıllardır Kayseri'yi kamu yatırımlarından mahrum bırakıyor. Kayserili elbette işini bilir, devletinin de her zaman yanındadır, ama Kayserilinin işini kolaylaştıracak kamu yatırımlarının da bu şehre kazandırılması gerekir. Şehrimiz, daha önce rekabet ettiği birçok sanayi şehrinin gerisinde kaldı. Yanı başımızdaki birçok şehre önemli kamu yatırımları gelirken, Kayserili uzaktan seyrine daldı. Yıllardır Kayseri'ye gelmesi beklenen hızlı tren hala gelmedi. Geçtiğimiz aylarda temel attılar, ama ne zaman biteceğini inanın kendileri bile bilmiyor. Hemen her seçim döneminde tarihler verildi. Ama bir türlü hızlı tren Kayseri'ye gelmedi gelemedi. Başka şehirler, tramvay projelerini rafa kaldırıp, metro (yer altı treni) projeleri ile çağa ayak uydururken, bizler tramvay hatlarına yeni duraklar ekleyerek bununla övünür olduk. Dünyanın neresine giderseniz gidin, tramvay kısa mesafede yapılan toplu taşıma sistemidir. Kayseri'de ise doğu ile batı arasında hizmet veren bir hat haline geldi” ifadelerini kullandı. 

‘GENEL BAŞKANIMIZI CUMHURBAŞKANI YAPMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ’

Seçime yaklaşıldıkça iktidarın tüm kozlarını kullandığını ifade eden Gümüş, “İktidarın ve yandaşlarının belirttiği gibi Kayserili işini bilir, Ancak bu kez iktidara en büyük cevabı Kayserili verecek. İktidarın kalesi olmadığını da gösterecek. Bugün bu seçim ofisini açarak diyoruz ki. Her şey partimiz için. Hep beraber çalışacağız. Hep birlikte başaracağız. Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapmak için gece gündüz çalışacağız. Millet ittifakını da tüm bileşenlerimizle iktidar yapacağız. Seçime yaklaştıkça, iktidar tüm kozlarını ortaya koyuyor, dün bütçe kaldırmaz dedikleri ne varsa, bir bir seçim kozu olarak kullanıyor. Yani, tabiri caizse iktidar klavyenin bütün tuşlarına basıyor” şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum