Chelsea Handler, karantinada okuduğu kitapları küvette çıplak pozla paylaştı

Amerikalı ünlü komedyen Chelsea Handler, karantina günlerinde okuduğu kitapları sosyal medya hesabından paylaştı. Kitapları bir küvetin içerisinde çıplak pozlar vererek paylaşan Handler, takipçilerini şoke etti. İşte ünlü komedyen Chelsea Handler’in o paylaşımları…

Chelsea Handler, karantinada okuduğu kitapları küvette çıplak pozla paylaştı
16 Nisan 2020 - 00:20
45 yaşındaki Amerikalı komedyen Chelsea Handler, küvette çırılçıplak şekilde poz verdi. Ünlü komedyen, göğüslerini kitapları ile kapattı.
Tüm dünya gibi Amerikalı oyuncu ve komedyen Chelsea Handler de günlerini evde karantinada geçiriyor. Instagram'daki takipçilerine evden çıkamadığımız bugünlerde okumaları için kitap önerirken ilginç ancak bir o kadar da etkili bir yöntem seçti.
Çıplak bir şekilde kameralar karşısına geçen Chelsea, önerdiği kitaplar ile fotoğraf çektirdi.
Birkaç gün sonra ise bu serinin ikinci fotoğrafı da geldi.545 yaşındaki komedyen bu kez de çırılçıplak şekilde küvette aynı pozu verdi. Handler, göğüslerini sevenlerine karantinada okuması için önerdiği kitaplarla sansürledi.6Instagram'da 3,5 milyon takipçisi bulunan ünlü komedyen " Hem öğrenip hem de eğlenmek ister misiniz? Karantina sırasında beyninizin sağlığı için sizin için bazı seçimler yaptım. Önerilerimi iki ayda bir paylaşacağım" notuyla fotoğrafını yayınladı.
Chelsea Handler'ın bu paylaşımına beğeni ve yorum yağarken bir diğer komedyen Amy Schumer'dan "Şirin kız" yorumu geldi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum