Ceyda Kasabalı kimdir, eşi Fırat Albayram kimdir, İstanbul'u neden terk ettiler?

Eşi Fırat Albayram ile birlikte İstanbul’u terk eden Ceyda Kasabalı, magazin gündeminde yer alan isimlerden biri oldu. Ceyda Kasabalı’nın İstanbul’u neden terk ettiği ve kendisi hakkında diğer bilgiler internette araştırılıyor. Ceyda Kasabalı kimdir, kaç yaşında, nereli? Ceyda Kasabalı ve eşi Fırat Albayram İstanbul’u neden terk etti?

Ceyda Kasabalı kimdir, eşi Fırat Albayram kimdir, İstanbul'u neden terk ettiler?
05 Haziran 2022 - 15:32
Son zamanlarda kendilerinden sıkça söz ettiren isimlerden Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram, aldıkları bir karar sonrası sosyal medyanın konuşulan isimlerinden biri oldular.

Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram çifti, İstanbul’u terk edecekleri haberleri ile konuşuluyor. Çıkan haberler üzerine çiftin neden böyle bir karar aldığı da merak konusu oldu.

1987 İstanbul doğumlu olan Ceyda Kasabalı, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. 1,68 boyundaki oyuncu, kariyerine 2011 yılında Babam Sağolsun dizisi ile başladı. 

Avrupa Avrupa, Yılanların Öcü, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu gibi dizilerde yer aldı. 23 Temmuz 2016 yılında oyuncu Fırat Albayram ile evlendi. Ünlü çift  "Noluyo Ya" isimli YouTube kanalında videolar çekmeye başladı.

CEYDA KASABALI, FIRAT ALBAYRAM ÇİFTİ İSTANBUL'U NEDEN TERK ETTİ?

Şehir hayatından bunalan ünlü çift Assos'a yerleşmeye karar verdi. Ünlü çift burada otel işleteceğini açıkladı. Ünlü çift video çekmeye Assos'tan devam edecek.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum