Ceyda Düvenci Bülent Şakrak neden boşanıyor?

Magazin ve sanat dünyasının ünlü çiftlerinden Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak’ın boşanacağı haberi bir süredir gündemde yer alıyor. Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, boşanma hakkında yaptığı paylaşımla gözleri üzerine çevirdi ve boşanmayı hangi tarafın seçtiği belli oldu. Ceyda Düvenci Bülent Şakrak neden boşanıyor? İşte detaylar!

Ceyda Düvenci Bülent Şakrak neden boşanıyor?
01 Temmuz 2023 - 13:38
Sanat dünyasının önde gelen isimlerinden Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, 2015 yılında dünya evine girmişti. Ünlü oyuncuların yaklaşık 8 yıldır süren evliliklerin sona geldiği iddiaları da uzun zamandır gündemde yer alan konulardan biriydi. Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’ın boşanacağı iddialarının artması üzerine, Düvenci’nin takipçileri ünlü oyuncuya yorumda bulundu.

Sosyal medyada bir kullanıcı, Ceyda Düvenci’ye yaptığı yorumla dikkatlerine üzerine çevirdi. Gelen bu yoruma, Düvenci’den de cevap gecikmedi. Düvenci’nin takipçisi, "Bu adam senin engelli evladını kendi öz çocuğu gibi sahiplenecek kadar okyanuslar büyüklüğünde bir kalbe sahip, onu kendi evladından ayırmayacak kadar. Bence bu güzel adamı bırakma çok pişman olursun bu dünyada iyi insanların artik sayısı azaldı. Umarım kararınızı tekrar gözden geçirirsiniz” dedi.

Gelen bu yorum üzerine Ceyda Düvenci ise, “Kararı ben vermedim maalesef” cevabında bulundu.



Ceyda Düvenci verdiği bu cevap ile boşanma kararını kendisinin almadığını belirtti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum