Cennet Mahallesi Ayşe (Belemir Temizsoy) kimdir? Son hali şaşırttı!

Yıllardır Show TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan Cennet Mahallesi adlı dizide Ayşe karakterine hayat veren Belemir Temizsoy son haliyle görenleri şaşırttı. Belemir Temizsoy kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evlendi mi? Boyu yaşı kilosu kaç, sevgilisi, nişanlısı, eşi kimdir, şimdi ne iş yapıyor? Cennet Mahallesi Ayşe nişanlısı kimdir? Instagram adresi nedir?

Cennet Mahallesi Ayşe (Belemir Temizsoy) kimdir? Son hali şaşırttı!
12 Ağustos 2022 - 00:00
Türk Televizyon tarihinin efsane dizilerinden biri olan Cennet Mahallesi yayın hayatına son verse de oyuncuları ve birçok repliği akıllarda yerini korumaya devam ediyor. Sevilen komedi dizisi Cennet Mahallesi’nde çocuk oyunculardan biri olan ve Pembe karakterinin küçük kızı Ayşe’yi canlandıran Belemir Temizsoy da akıllarda kalan oyunculardan biri oldu.

Cennet Mahallesi’nin yayın hayatına sona vermesinin üzerinden 2022 yılı itibariyle tam 15 sene geçti. Geçen bu süre zarfında, dizide yer alan oyunculardan kimi aramızdan ayrıldı kimi de değişimi ile görenleri hayretlere düşürdü.

Dizinin yayında olduğu 2004-2007 yılları arasında Melek Baykal’ın canlandırdığı Pembe karakterinin küçük kızı Ayşe’yi canlandıran oyuncu Belemir Temizsoy da değişimi ile görenleri şaşırtan isimlerden biri oldu. Aradan geçen 15 yılda büyüyen ve güzelliğine güzellik katan Belemir Temizsoy, birçok kişi tarafından merak edilerek zaman zaman da internet ortamında araştırılıyor. Peki, Belemir Temizsoy kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İşte Cennet Mahallesi Ayşe’nin son hali!

Belemir Temizsoy kimdir?

Belemir Temizsoy, 1996 Yılı İstanbul doğumludur. Küçük yaşta Çiçek Taksi dizisinde 3 sezon çocuk oyuncu olarak yer almıştır. 24 yaşındaki Temizsoy'u daha çok Cennet Mahallesi'nde Pembe'nin kızı (Ayşe) olarak beş sezon boyunca aldığı rolden tanıyoruz.
Belemir Temizsoy, Beyoğlu Belediye Tiyatro'sunda da bir süre oyunculuk eğitimi almasının ardından, ayrıca tiyatronun duayen isimlerinden olan Müjdat Gezen'in önerisiyle Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Tiyatro ve Bale eğitimi görmüştür. Temizsoy, aynı zamanda Youtube kanalıyla da ilgileniyor.

Belemir Temizsoy şimdi ne yapıyor?

Belemir Temizsoy çocuk oyuncu olarak tanınmıştır. Günümüz itibariyle uzun süredir oyunculuk dünyasından uzak bir şekilde hayatını sürdürmektedir.
Marmara Üniversitesi Paramedik Bölümü mezunudur. Paramedik ambulans ve acil servislerde ilk müdahaleyi yapan kişilere denmektedir. Paramedik olarak çalışmadığını bir süredir özel bir firmada iş hemşiresi olarak çalıştığını dile getirmiştir.

Belemir Temizsoy evli mi?

Belemir Temizsoy nişanlıdır. 2022 yılında Mert Can ile nişanlanmıştır. Sosyal medya hesapları ve magazin haberlerinde nişan töreni ile ilgili bir çok paylaşım bulunmaktadır.

Belemir Temizsoy'un Instagram adresi @temizsoybelemir 'dir.

Belemir Temizsoy son hali!






FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum