Cansel Çördük kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapar?

Kısmetse Olur adlı yarışmada ünlenen Cansel Çördük, sosyal medyayı aktif kullanması ile biliniyor. FBG Goat adlı müzisyenle öpüşme videosu çıkan Cansel Çördük merakla araştırılan isimler arasında yer alıyor. Cansel Çördük kimdir, kaç yaşında, nereli?

Cansel Çördük kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapar?
24 Mayıs 2022 - 22:28
Kanal D ekranlarında yayınlandığı sırada fenomen yarışmalardan biri olan Kısmetse Olur’un yarışmacıları zaman zaman merak ediliyor. Özellikle şu sıralar, yarışmacılar arasında yer alan Cansel Çördük, sosyal medyada çıkan videosunun ardından merak konusu oldu.

Cansel Çördük, FBG Goat adlı müzisyen ile öpüşürken görüldü. Söz konusu video, FBG Goat’ın kendi sosyal medya hesabı olan Instagram’dan paylaşıldı. Paylaşılan bu video, kısa süre içerisinde sosyal medya ve internet ortamında yayıldı. Konu ve Cansel Çördük magazin gündeminin de bir numaralı ismi oldu.



Cansel Çördük’ü merak edenler ve daha önceden tanımayanlar ise internette araştırma yapmaya başladı. Peki, Cansel Çördük kimdir, kaç yaşında, nereli?

Cansel Çördük kimdir?

Cansel Çördük, 1995 yılında dünyaya geldi. Üniversite eğitimi için Antalya'dan İstanbul'a taşındı. Lisansını İstanbul Kültür Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamladı. Çılgın Dersane filminde rol alan Çördük, Kanal D ekranlarına yayınlanan Kısmetse Olur isimli yarışma ile adını geniş kitlelere duyurdu.



Aynı programda tanıştığı Eser West ile olan inişli çıkışlı ilişkisiyle sürekli gündem oluyordu. Sosyal medyada iddialı paylaşımlarda bulunan Cansel Çördük, modellik yapıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum