Canlı maç izle Galatasaray Beşiktaş şifresiz Beinsports HD 1 linki

Spor Toto süper Lig’in 13. Haftasında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi canlı izlemek isteyenler ise soluğu internette aldı. Galatasaray Beşiktaş taraftarium24 canlı maç izle. Galatasaray Beşiktaş selçuksports canlı izle. GS BJK derbisi beIN SPORTS canlı izleme linki.

Canlı maç izle Galatasaray Beşiktaş şifresiz Beinsports HD 1 linki
05 Kasım 2022 - 19:51
Süper Lig’de heyecan 13. Hafta maçları ile sürüyor. Bu hafta dev derbiye sahne oluyor ve Galatasaray ile Beşiktaş, NEF Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Mücadelede heyecan ve tempo dorukta. Maçı canlı izlemek isteyenler de soluğu internette aldı ve maç hakkında detaylı araştırmalar yoğunluk kazandı.

Okan Buruk yönetiminde son haftalarda hakem hatalarından dert yanan Galatasaray, Beşiktaş maçında galip gelerek camiayı mutlu etmenin hesaplarını yapıyor Teknik Direktör Şenol Güneş ile çıktığı ilk maçta kazanan Beşiktaş da Galatasaray karşılaşması ile galibiyet serisi yakalamanın hesaplarını yapıyor.

Maçın başlamasına kısa bir zaman kala futbolseverleri de heyecan sardı. Maçı canlı izlemek isteyenler internet ortamında sıkça araştırmalar yapıyor. Peki, Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray Beşiktaş mücadelesi NEF Stadyumu’nda saat 20.00’da beIN Sports 1 ekranlarından naklen canlı yayınlanacak.

Kaçak yayından maç izlemek ve izlettirmek suç teşkil etmektedir. Kanunlar gereği bu suça bulaşanlar altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.
Maçı izlemek için beIN Sports'a abone olabilir, tuttuğunuz takım ve tüm Süper Lig karşılaşmalarını izleyebilirsiniz.