Canlı izle TRT Fas – Portekiz maçı şifresiz linki

Dünya Kupası’nda heyecan devam ediyor. Fas ile Portekiz milli takımları çeyrek final mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyenler de internet üzerinde araştırmalara başladı. Fas – Portekiz canlı maç izle şifresiz. Fas Portekiz Dünya Kupası maçı TRT 1 şifresiz izle. Fas Portekiz inat tv izle. Fas Portekiz trgool izle. Fas Portekiz selçuk sports izle. Fas Portekiz taraftarium24 izle.

Canlı izle TRT Fas – Portekiz maçı şifresiz linki
10 Aralık 2022 - 17:44
Dünya Kupası’nda heyecan çeyrek final müsabakaları ile devam ediyor. Brezilya ve Hollanda’nın elenmesinin ardından bu kez gözler Fas ile Portekiz arasında oynanan çeyrek final maçına çevrildi. Mücadele için heyecan dorukta.

Bir tarafta dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, diğer yanda oynadığı futbolla Chelsea’ye kadar yükselen Faslı Hakim Ziyech. Karşılaşmanın başlamasına artık çok kısa bir zaman kaldı.

Maç hakkında detaylar, mücadele öncesi ayrıntılar ve istatistikler ise futbolseverler tarafından yoğun olarak araştırılıyor. TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak olan bu dev mücadeleyi internet üzerinden izlemek isteyenler de araştırmalarına devam ediyor.

2022 Dünya Kupası Fas-Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Al Thumama Stadı'nda oynanacak ve bugün saat 18.00'de başlayacak Fas-Portekiz maçı TRT 1'den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi, Arjantinli hakem Facundo Tello yönetecek.

Fas-Portekiz muhtemel 11'ler:

Fas: Costa, Dalot, Pepe, Dias, Guerreiro, Carvalho, Otavio, Silva, Fernandes, Felix, Ramos (Ronaldo)

Portekiz: Bono, Hakimi, Yamiq, Saiss, Mazraoui, Ounahi, Amrabat, Amallah, Boufal, Ziyech, En-Nesyr

Fas – Portekiz canlı maç izle şifresiz. Fas Portekiz Dünya Kupası maçı TRT 1 şifresiz izle. Fas Portekiz inat tv izle. Fas Portekiz trgool izle. Fas Portekiz selçuk sports izle. Fas Portekiz taraftarium24 izle.

FAS-PORTEKİZ CANLI İÇİN TIKLAYINIZ