Canlı izle EXXEN Fenerbahçe Dinamo Kiev taraftarium24 maç linki HD

UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi başarıyla temsil eden Fenerbahçe, gruplardaki son maçında Dinamo Kiev ile kozlarını paylaşıyor. Sarı lacivertliler bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak ve adını son 16 turuna yazdırmak istiyor. Fenerbahçe Dinamo Kiev taraftarium24 canlı maç izle. Dinamo Kiev Fenerbahçe naklen şifresiz izle. Dinamo Kiev Fenerbahçe justin tv canlı maç izle HD. Fenerbahçe Dinamo Kiev kaçak maç yayını izle. Dinamo Kiev Fenerbahçe korsan maç izle. Fenerbahçe Dinamo kiev selçuk sports şifresiz izle. Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı CBC Sport bedava izle. Dinamo Kiev Fenerbahçe inat tv apk indir izle. FB Kiev maçı mekan tv izle.

Canlı izle EXXEN Fenerbahçe Dinamo Kiev taraftarium24 maç linki HD
03 Kasım 2022 - 22:09
Spor Toto Süper Lig’de liderliğini sürdüren Fenerbahçe, geçen hafta oynanan Rennes karşılaşmasının ardından bu hafta da Dinamo Kiev ile karşılaşıyor. UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda ülkemizi temsil eden sarı lacivertli ekip, gruptan lider olarak çıkmanın hesaplarını yapıyor. Fenerbahçe Kiev karşısında farklı kazanarak Rennes’in önünde lider olarak adını son 16 turuna yazdırmanın hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçe’nin deplasmanda oynayacağı Dinamo Kiev maçı için heyecan dorukta. Temsilcimizin bu zorlu mücadelesinin canlı ve naklen olarak takip etmek isteyenler de internet üzerinde araştırmalarına başladı. Dinamo Kiev ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşma saat 23.00’da başlayacak. Mücadeleyi naklen EXXEN ekranlarından takip edebilirsiniz.

6 oyuncu gitmedi

Sarı-Lacivertliler, son idmanın ardından saat 16.00’da özel bir uçakla Polonya’ya gitti. Fenerbahçe’de sakatlar kervanına katılan son isim yedek kaleci İrfan Can Eğribayat oldu. 24 yaşındaki file bekçisi, kadroya alınmadı. İrfan’ın yanı sıra sakatlıkları devam eden Luan, Gustavo, Mert Hakan ve Rossi ile UEFA kadrosunda yer almayan Serdar Dursun da İstanbul’da kaldı.

Dinamo Kiev-Fenerbahçe muhtemel 11'ler:

Dinamo Kiev: Bushchan, Tymchyk, Zabarnyi, Popov, Vivcharenko, Garmash, Sydorchuk, Tsygankov, Buyalsky, Kabaiev, Vanat

Fenerbahçe: Altay, Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Szalai, Alioski, Arao, İsmail, Lincoln, İrfan Can, Batshuayi (Emre Mor), Valencia

Dinamo Kiev Fenerbahçe Selçuk sport canlı maç izle. Fenerbahçe Dinamo Kiev taraftarium24 canlı maç izle. Dinamo Kiev Fenerbahçe EXXEN şifresiz canlı maç izle linki. Fenerbahçe Dinamo Kiev inat tv box apk indir izle.

Dinamo Kiev Fenerbahçe kaçak korsan maç yayını izle. Fenerbahçe Dinamo Kiev şifresiz internetten canlı izle. Dinamo Kiev Fenerbahçe mekan tv canlı izle.