Çağla Tuğaltay cinayetinde sır perdesi aralanıyor, şüpheliden DNA örneği alındı!

Müge Anlı’da ele alınan Çağla Tuğaltay cinayetinde katil zanlısının kim olduğu merak ediliyor. 15 yaşındaki Çağla Tuğaltay, abisi İlker Tuğaltay'ın odasında boğazı kesilmiş bir şekilde bulunmuştu. Çağla Tuğaltay niçin ve kim tarafından öldürüldü?

Çağla Tuğaltay cinayetinde sır perdesi aralanıyor, şüpheliden DNA örneği alındı!
20 Ocak 2020 - 11:28

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı’nın programında Çağla Tuğlualtay cinayetinin perde arkası aralanmaya devam ediyor. Müge Anlı’ya yeni bir ihbar geldi ve Çağla’nın 10 yıl öldürüldüğü olayda katil zanlısının izine rastlanabileceği konuşuluyor. Çapla Tuğaltay cinayetini aydınlatmayı amaçlayan Müge Anlı’da gelişmeler nasıl bir yol alacak?
10 yıl önce vahşice işlenen Çağla Tuğaltay cinayetinin dosyasının kapanmasına 6 ay kala anne Gülnur Saygı'nın duaları kabul oldu. Dosyanın zaman aşımına uğramasına 6 ay kalması nedeniyle görgü şahitlerine seslenen Anlı, çözülemeyen cinayetler için zaman aşımı sorununu dile getirdi. Müge Anlı'yı takip eden milletvekilleri ise harekete geçti. Müge Anlı, Çağla Tuğaltay cinayetinde çok sayıda ihbar aldıklarını, emniyetin 3 kişi üzerinde durduğunu ancak özellikle çok sayıda tecavüz vakasından içeri giren bir şahıs üzerinde durulduğunu belirtti. İşte 20 Ocak Müge Anlı son bölümde son dakika Çağla Tuğaltay gelişmeleri...
Müge Anlı’nın açıklamalarına göre mahkeme heyeti, şüpheler üzerinde durulan bir kişi hakkında DNA örneği alınmasına karar verdi. DNA örneğinin Çağla Tuğaltay’ın tırnaklarından çıkan DNA örneğiyle karşılaştırılacağını söyleyen Müge Anlı, bu sürecin 1 ay süreceğini belirtti. Müge Anlı, Çağla Tuğaltay cinayetini aydınlatmak için DNA örneği alınan kişinin DNA alınmasına hiç karşı çıkmadığını söyledi. Yetkililerin, farklı bir ruh haline sahip insan olduğunu belirttiğini de ekledi.

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum