Büyükkılıç : Kayserili hemşerilerimize ne yapsak az

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın tekrar aday gösterilmesinden sonra açıklama yapan Büyükkılıç, “Bizi seçen, güvenen ve bugünlere getirip geleceğe de taşıyacak olan Kayserili hemşerilerimize ne yapsak az. Hiç kimseyi bu işin dışında bırakmadan, bugüne kadar hangi siyasi partiye oy vermiş olursa olsun bundan sonraki süreçte onların hepsini bağrımıza basarak, onların hizmetkarı olarak, kenetlenerek, el ele vererek yola devam ediyoruz” dedi. 

Büyükkılıç : Kayserili hemşerilerimize ne yapsak az
18 Ocak 2024 - 16:28
KAYSERİ (1HA) – Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 31 Mart 2024 yerel seçimleri kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasıyla yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olarak gösterildi. Aday gösterilmesinden sonra mevcut başkan Büyükkılıç yaptığı ilk açıklamada, “Kayseri’yi her zaman hak ettiği şekilde geleceğe taşımak ve insanların bu alanda da sahiplenme duygusunu sağlamak bizim asli görevimiz. Dün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın bizzat kendilerinin arayıp, beni davet edip buradaki adayların açıklanacağı toplantıda bulunmamı istemesinden sonra Ankara’ya geldik. Sırayla illerimiz çağrıldı. Değerli bakanlarımızla, başkanlarımızla yani hep beraber sahnede ellerimizi kaldırdık. Cumhurbaşkanımıza minnet ve teşekkür ediyoruz. Sorumluluğumuzun çok daha fazla olduğunu hissettik. Kayseri olarak inşallah ona layık olma yönünde irade göstereceğiz. Bizi seçen, güvenen ve bugünlere getirip geleceğe de taşıyacak olan Kayserili hemşerilerimize ne yapsak az. Hiç kimseyi bu işin dışında bırakmadan, bugüne kadar hangi siyasi partiye oy vermiş olursa olsun bundan sonraki süreçte onların hepsini bağrımıza basarak, onların hizmetkarı olarak, kenetlenerek, el ele vererek yola devam ediyoruz. İnşallah mazlum insanların sesi olan cumhurbaşkanımızın elini güçlendiririz. İlçe belediye başkanları da cumhurbaşkanımız arz ettikten sonra açıklanacak. Bu süreç fazla uzun sürmeyecek. Kayserimiz güçlü bir teşkilata sahip” ifadelerini kullandı. 

‘CUMHURBAŞKANIMIZDA BENİ BAĞRINA BASTI’

AK Parti teşkilatının çok güçlü olduğunu dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergilemek, çalmadık kapı bırakmamak, gidilmedik ilçe ve mahalle bırakmadan el ele vererek dolaşacağız. Sorumluluğumuzun büyük olduğunun farkındayız. Sahadaki oyları da sandığa yansıtmak teşkilatlarımızın görevi. Teşkilatlarımızın çok güçlü olduğunuz bizlerde, sizlerde biliyorsunuz. Cumhurbaşkanımız bizi sever, bizde onu severiz. Benim gayretli ve. Çalışkan olduğum yönünde milletvekillerimiz de halkın sesini oraya yansıttı. Cumhurbaşkanımızda beni bağrına bastı” şeklinde konuştu. 
AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ise, “Memduh başkanımız bundan önce nasıl ağabey olarak Büyükşehir belediye başkanı olarak Kayseri’nin 16 belediyesine sahip çıkıp bu kadar büyük hizmetlere imza attıysa bundan sonrada aynı şekilde yola devam edeceğiz. Cumhur ittifakı Türkiye’nin mihenk taşıdır. Kayseri’de cumhur ittifakının mihenk taşıdır. Aramızda muhteşem bir uyum var. Bir hafta on gün içerisinde çalışmalar biter” diye konuştu. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum