Büyük Şefler Gıda (Big Chefs) halka arz ne zaman, kaç lot verir?

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan 27 Nisan tarihli SPK Bülteni’nde Büyük Şefler Gıda’nın halka arzına onay çıktı. Şirketin halka arzına katılmak isteyen yatırımcılar için detayları derledik. Big Chef halka arz tarihi ne zaman talep toplanacak? Big Chef eşit dağıtım mı oransal mı kaç lot verir, ne kadar para lazım hangi bankalar?

Büyük Şefler Gıda (Big Chefs) halka arz ne zaman, kaç lot verir?
28 Nisan 2023 - 15:56
Big Chef olarak bilinen Büyük Şefler Gıda’nın halka arzı, SPK tarafından onaylandı. Gelen bu onayın ardından yatırımcılar, şirket hakkında detayları internet üzerinde araştırmaya koyuldu. Biz de sizler için Big Chefs halka arzına dair detayları derledik.

Big Chef ne iş yapar?

BigChefs, 2007 yılında Ankara’da kurulmuştur. Şirket, restoran sektöründe faaliyet göstermektedir.

BigChefs’in İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Bodrum, Marmaris, Bursa, Denizli, İskenderun, Eskişehir, Kayseri, Mersin, Almanya, Azerbaycan, Kazakistan, Kuveyt ve Suudi Arabistan olmak üzere 60'ı aşkın şubesi bulunmaktadır.

Big Chef halka arz fiyatı ne kadar?

Şirketin halka arzında fiyat 22,50 TL olarak açıklandı.

Big Chef halka arz kaç lot verir?

Şirketin halka arzında toplam, 37.000.000 lot satışa sunulacak. Halka arza katılacak bireysel yatırımcı sayısı, kişi başı dağıtılacak lot miktarını belirleyecek. Bunun tahmini, onaylı izahnamede yayınlanacak olan tahsisat oranına göre netlik kazanacak.

Big Chefs halka arz kodu ne?

Şirketin halka arzında işlem kodu BIGCH olacak.

Big Chef hangi bankalar?

Bu bilgi de onaylı izahnamenin yayınlanmasın ardından netlik kazanacak.

Gelişmeleri kaçırmamak için aşağıda linkleri bulunan HALKA ARZ HABER mobil uygulamalarından cihazına uygun olanı indirmeyi unutma!

HALKA ARZ HABER iOS UYGULAMA İNDİRMEK İÇİN TIKLA!

HALKA ARZ HABER ANDROID UYGULAMA İNDİRMEK İÇİN TIKLA!


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum