Burçin Terzioğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, evleniyor mu, kiminle?

Son zamanlarda yer aldığı projelerle başarı çıtasını yükselten oyuncu Burçin Terzioğlu merak konusu oldu. Burçin Terzioğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Burçin Terzioğlu eski eşi kimdir? Murat Yıldırım’dan çocuğu var mı? Burçin Terzioğlu evleniyor mu, kiminle?

Burçin Terzioğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, evleniyor mu, kiminle?
24 Mayıs 2022 - 17:50
Ezel, Hükümsüz, Poyraz Karayel gibi dizilerde gösterdiği oyunculuk performansı ile başarısını yükselten Burçin Terzioğlu, şu sıralar magazin gündeminde geniş yer bulmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Demet Evgar’ın düğününe katılan Burçin Terzioğlu, burada basın mensuplarına verdiği röportajda evleneceğini açıklandı.

Terzioğlu’nun bu açıklamalarının ardından kendisi bir kez daha sosyal medyanın gündemine oturdu. Burçin Terzioğlu, internet ortamında da sıkça araştırılanlar arasında yer aldı. Hayranları, çıkan haberin ardından Terzioğlu’nun kiminle evleneceğini merakla araştırıyor.

"ÇOK MUTLUYUM"

Demet Evgar’ın düğününden çıkışta gazetecilerin objektiflerine yansıyan Terzioğlu, "Demet mutlu olduğu için ben çok mutluyum. Yeğenim Mavi, yakın zamanda bizimle olacak bunun için de çok heyecanlıyım." dedi.

42 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz hafta doğum yapan arkadaşı Sinem Kobal ile ilgili de konuştu. Kobal ile görüştüğünü ifade eden Burçin Terzioğlu, "Allah nazarlardan korusun çok tatlılar." diyerek, yakın zamanda yer alacağı projelerin de netleşeceğini belirtti.

TEKTAŞ VE ALYANS GÖRÜNDÜ!

Ayrıca parmağındaki tektaş yüzüğü ile dikkat çeken Terzioğlu, muhabirlerin "Burçin Hanım tektaşınız göz kamaştırıyor. Umut Bey'in hediyesi mi?" sorusuna gülerek, "Teşekkürler." demekle yetindi.

Ünlü oyuncunun tektaş yüzüğünün yanında alyansın da yer alması dikkatlerden kaçmadı.

BURÇİN TERZİOĞLU KİMDİR?

9 Mart 1980 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Burçin Terzioğlu'nun babası Yılmaz Terzioğlu oyuncu ve prodüksiyon amiri, annesi ise ev hanımıdır. 3 kardeşi bulunan ünlü oyuncunun abisi Bülent Terzioğlu görüntü yönetmeni, ablası Buket Terzioğlu ise yönetmendir. 2013 yılında annesi Makbule Terzioğlu'nu kalp yetmezliğinden kaybetti.

Burçin Terzioğlu lise mezunudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde aktör stüdyo-özel sahne diksiyon eğitimi aldı.

Oyunculuğa ilk adımını 5 yaşındayken 'Patron Duymasın' ve 'Çıplak Vatandaş' filmlerinde rol alarak attı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum