Bülbüloğlu Vinç halka arz sonuçları, kaç lot verdi, BVSAN ne zaman işlem görecek?

Bülbüloğlu Vinç, halka arz onayı almasının ardından yatırımcıların merakla araştırdığı şirketlerden biri oldu. Şirketin halka arz sonucu ve borsada işlem göreceği tarih araştırılıyor. Bülbüloğlu Vinç halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? BVSAN kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

Bülbüloğlu Vinç halka arz sonuçları, kaç lot verdi, BVSAN ne zaman işlem görecek?
30 Ocak 2023 - 11:49
Sermaye Piyasası Kurulu, Ocak ayında son olarak Bülbüloğlu Vinç’in  halka arzına onay vermişti. Şirketin, 19 Ocak tarihinde SPK onayı almasının ardındansa 26-27 ve 30 Ocak tarihlerinde talep toplanacağını duyurdu.

Şirket, halka arza toplam 11.500.000 TL nominal değerli payı konu etti. 3 iş günü boyunca toplanan taleplerin ardından dağıtımın ne zaman gerçekleştirileceği de yatırımcılar tarafından araştırılan bir diğer konu olarak göze çarpıyor.

Şirket, halka arz fiyatını 31 TL olarak açıklarken dağıtım yönteminin de oransal olacağını duyurmuştu. Bireysel yatırımcılara daha fazla lotun ayrıldığı halka arzın ne zaman sonuçlanacağı konusunda detayları ise haberimizde bulabilirsiniz.

BÜLBÜLOĞLU VİNÇ (BVSAN) HALKA ARZ SONUÇLARI

Bülbüloğlu Vinç’in halka arz sonuçlarının 31 Ocak ya da 1 Şubat tarihinde açıklanması bekleniyor. Halka arz sonuçları açıklandığında haberimiz güncellenecektir. Google Play’de yer alan Halka Arz uygulamasını cihazınıza yükleyerek gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

iOS App Store kullanıcılar, BURAYA tıklayarak uygulamayı indirebilir.


BÜLBÜLOĞLU VİNÇ NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Bülbüloğlu Vinç’in halka arz edilen paylarının da 1 Şubat, 2 Şubat ya da 3 Şubat tarihinde borsada işlem görmeye başlaması bekleniyor. Bu tarih netleştiğinde de haberimiz güncellenecektir.

HATIRLATMA: Tüm halka arzlardan tek bir platform üzerinden haberdar olmanız mümkün. Halka Arz uygulaması Google Play’de yayında. Uygulamada ayrıca, halka arz olan şirketlerin finansal tablo detayları da bulunmaktadır. Uygulamayı BURAYA tıklayarak cihazınıza yükleyebilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum