Reklam
Reklam
Reklam

Bülbüloğlu Vinç BVSAN halka arz ne zaman, hangi bankalar, kaç lot verir?

SPK’nın 19 ocak tarihinde halka arzına onay verdiği Bülbüloğlu Vinç’in halka arz detayları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bülbüloğlu Vinç halka arzı hangi bankalar, T1-T2 geçerli mi? BVSAN hisse fiyatı ve borsa kodu nedir, katılım finans endeksine uygun mu, kaç lot verir, eşit mi oransal dağıtım mı?

Bülbüloğlu Vinç BVSAN halka arz ne zaman, hangi bankalar, kaç lot verir?
19 Ocak 2023 - 23:04
Sermaye Piyasası Kurulu 19 Ocak 2023 Perşembe akşamı 1 şirketin halka arzını onayladı. Halka arz onayı alan şirket olan Bülbüloğlu Vinç, yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Şirketin halka arzına katılmak isteyen yatırımcılar için halka arz detaylarını hazırladık. İşte Bülbüloğlu’nun halka arzı hakkında tüm ayrıntılar…

BÜLBÜLOĞLU VİNÇ HALKA ARZ DETAYLARI

19 Ocak tarihinde halka arz onayı alan Bülbüloğlu Vinç, toplamda 11.500.000 TL nominal değerli payı halka arza konu edecek. Şirketin halka arz için belirlediği hisse fiyatı ise 31 TL olarak duyuruldu. Bülbüloğlu’nun hisse kodu ise BVSAN olacak. Şirket, halka arzda oransal dağıtım yöntemini kullanacak. Bülbüloğlu’nun talep toplama tarihleri ise 26-27 ve 30 Ocak 2023 olarak açıklandı.



Şirketin halka arzında henüz netleşmeyen bilgilerden biri de tahsisat oranları. Bülbüloğlu’nun onaylı izahnamesinin yayımlanması ile birlikte yatırımcı bazında tahsisat oranları da netlik kazanacak. Bu bilgi netleştiğinde de haberimiz güncellenecektir.

Bülbüloğlu Vinç halka arz gelirini ise şu şekilde kullanacak:
  • %40’lık kısmının, Ankara’da bulunan inşaat faaliyetlerine başlanılmış olan fabrika binasının inşaat maliyetlerinin karşılanmasında,
  • %30’luk kısmının, makine ve teçhizat alımlarında kullanılmasına,
  • %30’luk kısmının da işletme sermayesinde kullanılması planlanmaktadır.
Bülbüloğlu Vinç’in taslak izahnamesinde yer alan finansal tabloyu sizler için hazırladık. Aşağıda yer alan videodan takip edebilirsiniz. BURAYA tıklayarak da YouTube kanalımıza abone olabilirsiniz.



HATIRLATMA: Tüm halka arzlara tek bir uygulamadan erişmeniz mümkün. Halka Arz uygulamasını cihazınıza yükleyerek gelişmelerden anlık bildirimlerle haberdar olabilirsiniz. Uygulamayı indirmek için BURAYA tıklayın.