Bülbüloğlu Vinç BVSAN halka arz sonuçları, ne zaman işlem görecek?

30 Ocak Pazartesi günü halka arz için talep toplama işlemini tamamlayan Bülbüloğlu Vinç’in halka arz sonuçları yatırımcılar tarafından merakla beklenmeye başladı. Bülbüloğlu Vinç halka arz sonuçları neden açıklanmadı, BVSAN halka arz sonucu ne zaman açıklanacak? BVSAN borsada ne zaman işleme başlayacak? sorularının yanıtları da yatırımcılar tarafından araştırılıyor.

Bülbüloğlu Vinç BVSAN halka arz sonuçları, ne zaman işlem görecek?
01 Şubat 2023 - 13:26
Bülbüloğlu Vinç Sanayi, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan halka arz için onay almıştı. Hisse başı 31 TL fiyatla halka arz olan şirket, 26-27 ve 30 Ocak tarihlerinde talep topladı. Şirketin halka arzda belirlediği dağıtım yöntemi ise oransal dağıtımdı.

Şirket, oransal dağıtım yöntemini uyguladığı için yatırımcılara lot dağılımı ve para iadesi de henüz gerçekleşmedi. Bu işlemin gecikmesinden dolayı Bülbüloğlu Vinç’in halka arz sonuçları internet ortamında en çok araştırılan konuların başında geliyor. Peki, şirket halka arz sonuçlarını ne zaman açıklayacak ve borsada ne zaman işleme başlayacak?

BÜLBÜLOĞLU VİNÇ HALKA ARZ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Şirketin halka arza dair nihai sonuçları, 1 Şubat ya da 2 Şubat tarihinde açıklaması bekleniyor. Bu açıklama geldiğinde Halka Arz uygulamasından anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

HALKA ARZ UYGULAMASI ANDROID VE IOS CİHAZLARDA


BÜLBÜLOĞLU VİNÇ NE ZAMAN İŞLEME BAŞLAYACAK?

Şirketin Borsa İstanbul’da işlem göreceği tarihin de 1-2 gün içerisinde açıklanması bekleniyor. Bu açıklama geldiğinde de Halka Arz uygulamasından anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum