Bugün hangi maçlar var 11 Eylül 2022 Pazar

Futbolseverler, 11 Eylül 2022 maç takvimini merak ederek internette araştırıyor. Bugün hangi maçlar var? Süper Lig’de hangi maçlar var bugün 11 Eylül? Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor maçları bugün mü ne zaman?

Bugün hangi maçlar var 11 Eylül 2022 Pazar
11 Eylül 2022 - 13:09
11 Eylül 2022 Pazar gününe ait maç takvimi futbolseverler tarafından ilgiyle araştırılıyor. Hafta sonu geldiği zaman maç keyfi yaşamak isteyenler, günün maçlarını da merak etmeye başladı. Gün içerisinde oynanan farklı liglerdeki maçlardan ziyade Süper Lig’de oynanacak olan müsabakalar merak edilen konuların başında geliyor.

Fenerbahçe’nin bay geçtiği Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray Kasımpaşa ile Beşiktaş Başakşehir ile Trabzonspor ise Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Adana Demirspor ile karşılaşacak. Peki bugün hangi maçlar var? İşte detaylar…

Bugün kimin maçı var?

Spor Toto Süper Lig'de 6. hafta mücadelesine Demir Grup Sivasspor-İstanbulspor, Gaziantep FK-HangiKredi Ümraniyespor, Kasımpaşa-Galatasaray ve Yukatel Kayserispor-Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmalarıyla devam edilecek.

Spor Toto 1. Lig'in 5. haftasında Manisa FK-Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor-Yılport Samsunspor, Eyüpspor-Adanaspor ve Altay-Bodrumspor maçları yapılacak.
TFF 3. Lig gruplarında 2. hafta maçları tamamlanacak.

Hentbol Kadınlar Süper Lig'de 2022-2023 sezonu başlayacak ve ilk haftanın  maçı yapılacak.

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 16. ayak yarışı İtalya'da gerçekleştirilecek

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum