Birikim Varlık Yönetim (BRKVY) halka arz ne zaman eşit mi oransal mı?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 3 Aralık 2022 tarihinde Birikim Varlık Yönetim A.Ş.'nin halka arzına onay verdi. Peki, Birikim Varlık halka arz talep toplama tarihleri ve saatleri ne zaman? Eşit dağıtım mı oransal mı, kaç lot verir, hangi banka ve aracı kurumlar üzerinden alırım? İşte şirket hakkında tüm detaylar...

Birikim Varlık Yönetim (BRKVY) halka arz ne zaman eşit mi oransal mı?
03 Aralık 2022 - 01:41
SPK, 3 Aralık 2022 tarihinde haftalık bültenini yayınladı. Yayınlanan bültende 2 şirketin halka arzına onay verilirken, 3 şirketin de sermaye arttırımı onaylandı. Halka arz onayı alan şirketlerden biri de Birikim Varlık Yönetim A.Ş. oldu.

Şirketin halka arz onayı almasının ardından bu işleme katılmak isteyen yatırımcılar şirket hakkında araştırmalara başladı. İşte merakla araştırılan BRKVY işlem kodlu Birikim Varlık Yönetim'in halka arzına dair tüm detaylar haberimizde...

SPK Onay Tarihi: 3 Aralık 2022

Talep Toplama Tarihleri: 8-9 Aralık 2022

Talep Toplama Süresi: 2 iş günü

Pay Adedi: 12.000.000

Hisse Fiyatı: 14,20 TL

Dağıtım Yöntemi: Bireysele Eşit Dağıtım

Hisse Kodu: BRKVY

BİRİKİM VARLIK YÖNETİMİ NE İŞ YAPAR?

Birikim Varlık Yönetim Şirketi 2016 yılında kurulmuştur. 2018 yılı BDDK kararı ile faaliyet izni alarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Tüm Varlık Yönetim şirketleri gibi faaliyetlerini ilgili mevzuata ve BDDK gözetim ve denetimine uygun olarak yürütmekte olan Birikim Varlık, finans sektörünün verimli bir iş ortağı ve değer yaratan seçkin bir üyesi olmak amacıyla faaliyetine devam etmektedir.

TAHSİSAT ORANLARI

Netleşmedi


BANKA VE ARACI KURUMLAR

Netleşmedi

Bu sayfada yer alan haberler ve haberlerin içerdiği şirketler hakkındaki bilgiler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum