Bir Küçük Gün Işığı Güneş neden konuşmuyor hasta mı, engelli mi?

ATV ekranlarının yeni dizilerinden Bir Küçük Gün Işığı dizisi dizi severleri ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Dizide Güneş karakterinin neden konuşmadığı ise izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. Bir Küçük Gün Işığı Güneş dilsiz mi neden konuşmuyor engelli mi?

Bir Küçük Gün Işığı Güneş neden konuşmuyor hasta mı, engelli mi?
19 Eylül 2022 - 20:21
Kısa sürede ATV’nin sevilen dizilerinden biri olmayı başaran Bir Küçük Gün Işığı, Pazartesi akşamları izleyicileri ekranlarının başına kilitliyor. İlk bölümlerinden itibaren dikkatleri üzerine çeken dizi, reyting sonuçlarında elde ettiği başarı ile de adından söz ettirmeyi başarıyor.

Başarılı oyuncu kadrosu ve farklı hikayesi ile dizi severlerin gönüllerinde taht kuran dizi, zaman zaman izleyicileri de duygulandırıyor. Dizide rol alan çocuk karakter Güneş de dizi severleri adeta hüzne boğdu.

Güneş konuşmaması ise izleyicilerin dikkatlerinden kaçmadı. Hakan’ın eski eşinden çocuğu olan Güneş, Hakan’ın hayatını kaybetmesi ile birlikte eşi Elif’e kalır. Elif, Güneş’e yardımcı olabilmek için kendini seferber etmektedir. Ancak Güneş, geçirdiği travmayı üzerinden atamaz.

Bir Küçük Gün Işığı Güneş kimdir?

ATV ekranlarının yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı’nda Güneş karakterine hayat veren çocuk oyuncu Azra Aksu’dur.

Azra Aksu kimdir?

Başarılı oyuncu Azra Aksu, 26 Ocak 2015 tarihinde dünyaya gelmiştir. İstanbul'da doğan Aksu, ilk olarak reklamlarda yer almıştı. Azra, daha sonra Aleyna Tilki'nin hayat hikayesinin anlatıldığı İşte Bu Benim Masalım adlı dizide Aleyna Tilki'nin çocukluğunu canlandırmıştır.

Henüz 1 yaşındayken birçok firmanın reklam yüzü olmaya başlayan Azra Aksu, günümüzde ise ATV ekranlarında yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı adlı dizide Güneş karakterini canlandırmaktadır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum