Bir Küçük Gün Işığı 1. bölüm tek parça full HD izle ATV Youtube

ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Bir Küçük Gün Işığı adlı dizi, 5 Eylül 2022 Pazartesi günü ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin 1. bölümünü kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler izleme linki arıyor. Bir Küçük Gün Işığı 1. bölüm tek parça full kesintisiz reklamsız ATV Youtube izle. Bir Küçük Gün Işığı 2. Yeni bölüm fragmanı izle.

Bir Küçük Gün Işığı 1. bölüm tek parça full HD izle ATV Youtube
06 Eylül 2022 - 09:15
ATV’de yeni bir dizi izleyicilerin karşısına çıktı. Yayın hayatına başlayan dizi, izleyicileri de meraklandırdı. İlk bölümü ile ekranlara gelen dizinin reyting sonuçları da büyük merak konusu oldu. Başrollerinde Seray Kaya, Berk Oktay,Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz gibi isimlerin yer aldığı dizi, izleyenleri de ekranlarının başında kilitledi.

Dizinin yayınlanan bu ilk bölümünü kaçıran ve yeniden izlemek isteyen dizi severler ise internette izleme linki araştırmaya başladı. Bir Küçük Gün Işığı dizisi yeni bölüm izleme linki haberimizde…

Bir Küçük Gün Işığı 1. bölüm izle

Fırat ise yıllardır kayıp olan kardeşi Dila'nın izini bulur ve onu eve geri getirir. Fırat, kuralcı ve baskıcı olan annesi Ümran'la, asi ve uçarı kardeşi Dila'nın arasında kalır.

Elif'in hayatı tepetaklak olurken Fırat, kaderin kendi için ördüğü ağdan habersizdir. Elif ve Fırat'ın yolu bir daha hiç ayrılmayacak şekilde kesişir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum