Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında, hasta mı, hastalığı nedir, ne kanseri?

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan, usta oyuncu Billur Kalkavan ile fotoğrafını paylaştı. Geçmiş olsun dileklerini ileten Alkan’ın paylaşımının ardından Billur Kalkavan’ın hastalığı merak konusu oldu. Billur Kalkavan hasta mı, hastalığı nedir, ne kanseri?

Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında, hasta mı, hastalığı nedir, ne kanseri?
23 Mayıs 2022 - 22:42
Son zamanlarda ünlü oyunculardan üzen haberler gelmeye başladı. 2022 yılında Fatma Girik başta olmak üzere birçok ünlü oyuncunun acı haberi sanat camiasını üzmüştü. Bu kez ölüm haberi olmasa da Billur Kalkavan’ın son hali sevenlerini üzdü.

Ünlü Yönetmen Hamdi Alkan, sosyal medya hesabı Instagram’dan Billur Kalkavan ile bir fotoğrafını paylaştı. Alkan paylaşımında Kalkavan’a acil şifalar diledi. Hamdi Alkan ile yan yana poz veren Billur Kalkavan’ın saçlarının kesildiği görüldü.

Ünlü oyuncu bu son hali, hayranları başta olmak üzere sanat camiasını ve sevenlerini oldukça üzdü. Gelen bu paylaşımın ardından konu sosyal medyada da gündeme oturdu. Birçok kişi de Billur Kalkavan’ın hastalığını internette araştırmaya başladı. Ünlü oyuncunun ne kanserine yakalandığı büyük merak konusu oldu.

Pek çok dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Billur Kalkavan'dan üzen haber geldi. 59 yaşındaki sanatçı, akciğer kanserine yakalandı. Billur Kalkavan’ın yaşadığı sağlık sorununu Hamdi Alkan sosyal medya hesabından paylaştı. Kalkavan'ın saçlarını kazıttığı görüldü.

"GÜZEL YÜREĞİN BU HASTALIĞI YENECEK"

Ünlü yönetmen, "Billur Kalkavan’a acil şifalar diliyorum. Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir Billur’cuğum. Daima yanındayım" sözleriyle arkadaşına destek oldu. Özel bir hastanede tedavi gören Kalkavan'ın bu süreçte en büyük destekçisi kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Buğra Bahadırlı.

Billur Kalkavan ise hastalığıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum