Beyaz Show 2023 ne zaman hangi kanalda başlayacak?

Ünlü showmen Beyazıt Öztürk’ün sunumu ile hafızalara kazınan Beyaz Show’un yeniden başlayacağı müjdesi verildi. Beyaz Show yeniden ne zaman başlayacak, hangi gün, hangi kanalda yayınlanacak?

Beyaz Show 2023 ne zaman hangi kanalda başlayacak?
19 Haziran 2023 - 23:34
Yayın hayatının büyük bölümünü Kanal D ekranlarında geçiren Beyaz Show ekranlara yeniden dönüyor. Bir sezon Star TV’de de yayınlanan Beyaz Show’un müjdesi geldi. Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, katıldığı bir programda, Beyaz Show’un yeniden ekranlara döneceğini bildirdi.

Gelen bu müjdeli haberin üzerine programın ne zaman başlayacağı da büyük merak konusu oldu. Beyaz Show hayranları, programın başlama zamanı ve yayın kanalını internet üzerinde araştırıyor. Beyaz Show’un ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağı ise henüz netleşmedi.

BİR ZAMANLARIN EFSANESİYDİ

İlk olarak 1996 yılında yayına giren Beyaz Show'da serüven 2018 yılına kadar devam etmişti. Fenomen program ani bir kararla yayın hayatına veda etmişti. Büyük oranla Kanal D ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan Beyaz Show, 1 sezonluğuna da Star TV'de izleyicilerle buluşmuştu. Beyaz Show şimdi ise hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum