Beşiktaş Logano taraftarium24 canlı izle BJK Lugano EXXEN izle

UEFA Konferans Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş, Lugano ile karşılaşıyor. Beşiktaş Logano maçını canlı izlemek isteyenler internette araştırmalara başladı. Beşiktaş Logano EXXEN canlı izle BJK Lugano donmadan izle.

Beşiktaş Logano taraftarium24 canlı izle BJK Lugano EXXEN izle
05 Ekim 2023 - 18:21
Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'ndaki FC Lugano karşılaşması için heyecanlı bir şekilde hazırlanıyor. Beşiktaş Stadyumu'nda gerçekleşecek olan bu mücadele, futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. İşte Beşiktaş - Lugano maçının detayları:

Beşiktaş - Lugano Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Beşiktaş ile Lugano arasındaki bu önemli müsabaka, 5 Ekim Çarşamba günü saat 19:45'te başlayacak. Maç, EXXEN Dijital platformu üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Muhtemel 11'ler:

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i: Ersin, Rosier, Amartey, Colley, Onur, Amir, Salih, Chamberlain, Rashica, Muleka, Aboubakar

Lugano'nun muhtemel 11'i: Saipi, Hajdarı, Espinoza, Hajrızı, Marques, Grgic, Aliseda, Sabbatini, Macek, Cimignani, Vladi

Beşiktaş, bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele ettiği 6 maçı da galibiyetle tamamladı. İlk turda Tirana'yı, ikinci turda Neftçi Bakü'yü ve play-off'ta Dinamo Kiev'i eleyerek gruplara yükselen siyah-beyazlılar, Club Brugge ile oynadıkları ilk maçta 1-1 berabere kaldılar.

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Lugano karşılaşmasında da takımının galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. Şenol Güneş aynı zamanda bu mücadelede kaybetmemesi halinde Avrupa kupalarındaki en uzun süreli yenilmezlik rekorunu tekrarlayacak. 2010-2011 sezonunda Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde 8 maç mağlup olmadan büyük bir başarıya imza atmıştı.

Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Cenk Tosun, Avrupa'da en fazla gol atan futbolcular arasında bulunuyor. Şayet Cenk Tosun, Lugano karşısında 2 gol atarsa Oktay Derelioğlu'nu yakalayacak ve hat-trick yaparsa Beşiktaş'ın Avrupa'daki en golcü futbolcusu ünvanını kazanacak.

Mücadelenin hakemi ise İsrailli hakem David Fuxman olacak. Yardımcı hakemler ise Omer Barbiro ve Rostislav Talis. VAR koltuğunda Ziv Adler, AVAR'da ise Nati Dotan görev alacak.

Beşiktaş taraftarları, bu önemli karşılaşmayı heyecanla bekliyor ve takımlarına destek olmaya hazırlanıyorlar.

Beşiktaş - Lugano canlı izle