Beşiktaş Konyaspor maçı canlı hangi kanalda yayınlanacak?

Süper Lig’in son haftasında Beşiktaş, kendi evinde Konyaspor ile kozlarını paylaşıyor. Mücadele öncesinde heyecan dorukta ve futbolseverler de maç hakkında araştırmalara başladı. Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda naklen yayınlanacak? gibi sorular da internet ortamında sıkça araştırılıyor.

Beşiktaş Konyaspor maçı canlı hangi kanalda yayınlanacak?
07 Haziran 2023 - 19:30
Süper Lig'in geride kalan bölümünde 23 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 yenilgi yaşayan Beşiktaş, son haftaya 77 puanla 3. sırada girdi. Siyah-beyazlı ekip, Konyaspor'u yendiği takdirde, ligi ikili averajda üstün olduğu Fenerbahçe'nin önünde ikinci sırada tamamlayacak.

Beşiktaş ile aynı puana sahip Fenerbahçe, Gaziantep FK'nin ligden çekilmesi nedeniyle son hafta hükmen galip ilan edilecek.

Yaptığı maçların 12'si kazanan, 14'ünde berabere kalan ve 9'undan mağlup ayrılan Konyaspor ise 50 puanla 7. sırada bulunuyor. Beşiktaş, ligin ilk yarısında Konya'da oynanan mücadeleyi 2-1 kazanmıştı.

Siyah-beyazlılarda Romain Saiss, Onur Bulut, Nathan Redmond ve Alexandru Maxim'in sakatlıkları bulunuyor. Beşiktaş'ta Arthur Masuaku ise sarı kart cezası nedeniyle Konyaspor karşısında forma giyemeyecek.

Beşiktaş-Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş 7 Haziran Çarşamba günü Vodafone Park'ta Konyaspor'u ağırlayacak. Müsabaka saat 20.00'de başlayacak. Ümit Öztürk'ün düdük çalacak maç BeIN SPORTS'dan naklen yayımlanacak.

İLK 11'LER

Beşiktaş: Mert, Rosier, Welinton, Colley, Umut, Hadziahmetovic, Salih, Gedson, Muleka, Cenk, Aboubakar

Konyaspor: Sehic, Guilherme Sitya, Adil, Uğurcan, Ahmet, Soner, Oğulcan, Marlos, Michalak, Pozuelo, Diouf

268 gündür kaybetmek yok!

Kartal, bu sezon Süper Lig’de çıktığı 17 iç saha maçında 13 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Bu müsabakalarda 42 puan toplayan Siyah-Beyazlılar, fileleri 38 kez sarsarken, ağlarında da 12 gol gördü. Bu sezon evinde sadece Medipol Başakşehir’e 1-0’lık skorla kaybeden Kartal, ligde iç sahada 268 gündür yenilmiyor.

Süper Lig’de 44. randevu

Beşiktaş ile Konyaspor, ligde 43 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Siyah-Beyazlılar 24, Yeşil-Beyazlılar ise 6 galibiyet elde etti. 13 müsabakada ise taraflar sahadan 1 puanla ayrıldı. Söz konusu mücadelelerde Kartal 79 gol atarken, kalesinde ise 40 gole engel olamadı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Kartal, 2-1 kazanmıştı.