Beşiktaş Giresunspor canli izle

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Giresunspor karşılaşıyor. Besiktas Giresunspor maci canli izle.

Beşiktaş Giresunspor canli izle
09 Nisan 2023 - 16:32
Kadıköy’de Fenerbahçe’yi devirerek ligde dengeleri değiştiren Beşiktaş, galibiyet serisini 5 maça çıkarma hedefiyle Giresunspor’u konuk edecek. Beşiktaş-Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, muhtemel 11'ler ve karşılaşma öncesi detaylar haberimizde.

Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 4-2 deviren ve moral depolayan Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Giresunspor'u ağırlayacak. Şenol Güneş'in öğrencileri, Karadeniz temsilcisini de yenerek bu sezon ikinci kez 5 maçlık seri yakalamanın hesaplarını yapıyor. Fenerbahçe galibiyetinin de etkisiyle bu akşam taraftarların stadı tamamen doldurması bekleniyor.
Beşiktaş-Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Vodafone Park'ta oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak Beşiktaş-Giresunspor maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Atilla Karaoğlan'ın yöneteceği 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Beşiktaş-Giresunspor muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Mert, Onur, Saiss (Necip), Colley, Masuaku, Redmond, Salih, Hadziahmetovic, Gedson, Cenk, Aboubakar

Giresunspor: Ferhat, Alper, Arias, Perez, Hayrullah, Borja, Mejia, Görkem, Mert, Savicevic, Bajic

Beşiktaş - Giresunspor maçının VAR hakemi Özgür Yankaya

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Giresunspor arasında oynanacak derbinin Video Yardımcı Hakemi (VAR) Özgür Yankaya oldu.

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş ile Giresunspor, Vodafone Park Stadyumu'nda karşılaşacak. İki takım arasında saat 20.30’da başlayacak mücadelede hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak.

Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Abdullah Bora yapacak. Maçın 4. hakemi Sarper Barış Saka olurken, müsabakada VAR koltuğunda ise Özgür Yankaya oturacak. Yankaya'ya AVAR’da Volkan Bayarslan ve Süleyman Özay eşlik edecek.

Aboubakar için şov zamanı

Siyah-Beyazlılar’ın Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar, Kara Kartal’daki üçüncü dönemine tutuk başlamıştı. İlk 4 maçında suskun kalan tecrübeli santrfor, son 4 karşılaşmaya ise damgasını vurdu. Ankaragücü, Başakşehir, İstanbulspor ve Fenerbahçe filelerine peş peşe 4 gol göndererek kalitesini ortaya koyan başarılı oyuncu, bu akşam Giresunspor karşısında da gol olup yağmayı planlıyor.

Şenol Güneş'in güveni tam

Hafta içinde yapılan takım çalışmalarında etkili görüntüsünü sürdüren yıldız isim, bugün atacağı gollerle hem takımına zaferi getirmeyi hem de skor sayısını üst üste 5’e çıkarmayı amaçlıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, Aboubakar’a bu akşamki maç öncesinde çok güveniyor... Deneyimli hocanın, hücum hattında forma vereceği; Cenk.

Beşiktaş'ta 3 futbolcu sınırda

Beşiktaş’ta Giresunspor maçı öncesinde iki futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. 3 sarı kartı olan Cenk Tosun ve Amir Hadziahmetovic bu akşam sarı kart görmeleri durumunda önümüzdeki hafta çok önemli Trabzon deplasmanında takımdaki yerini alamayacak. Teknik ekibin, 2 oyuncudan da bu akşam Vodafone Park’ta oynanacak mücadelede dikkatli davranmalarını ve kart görmemelerini istediği kaydedildi.