Beşiktaş Galatasaray canlı maç yayını bilgileri

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş Vodefone Park'ta karşılaşıyor. Mücadele hakkında detaylar haberimizde. Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? BJK GS canlı izle.

Beşiktaş Galatasaray canlı maç yayını bilgileri
30 Nisan 2023 - 17:12
Süper Lig'de şampiyonluk yarışı yeniden şekillenecek, lider Galatasaray ile 3. sıradaki Beşiktaş kozlarını paylaşacak. 3-3'lük Fatih Karagümrük beraberliği ile 3 maçlık galibiyet serisi sona eren Okan Buruk'lu Galatasaray, zorlu deplasmanda kazanıp fire vermeden yoluna devam etmeyi ve büyük bir avantajı cebine koymayı hedefliyor. Şenol Güneş'li Beşiktaş 3. sırada. Kara Kartal, taraftar desteğini arkasına alıp, lideri devirmeyi ve yarışa tutunmayı amaçlıyor.

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Vodafone Park'ta oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak Beşiktaş-Galatasaray maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Ali Şansalan'ın yöneteceği mücadele heyecanla bekleniyor.

Beşiktaş-Galatasaray muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Mert, Rosier, Sais, Colley, Masuaku, Redmond, Salih, Amir, Gedson, Cenk, Aboubakar

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe (Dubois), Torreira, Oliveira, Rashica (Barış), Mertens, Kerem, Icardi

Deniz Çoban: Ali Şansalan derbi için riskli tercih

Beşiktaş-Galatasaray maçına Ali Şansalan'ın atanacağını 1 gün önceden tahmin eden Deniz Çoban, MHK'nın kararını değerlendirdi:

Çarşamba günü yazdığım ve dün çıkan yazımı, “Derbi için en mantıklı isim Abdulkadir Bitigen. Ama dün Ali Şansalan ismi boşuna tartışılmadı. MHK’nin derbide Şansalan’ı tercih edeceğini düşünüyorum.” diye bitirmiştim. Tahminimde yanılmadım. Önceleri, maç oynandıktan sonra hakem tartışma konusu olur ve yıpratılırdı. Artık maç oynanmadan ve hakem ismi açıklanmadan tartışma ve yıpranmalar başlıyor. Derbiye atanan Şansalan, daha ismi resmi olarak açıklanmadan, tartışmaların odağına oturmuştu bile...

Performansa bakılsaydı...

Normal şartlarda performans ön planda tutulsa, bu maça bu hakem atanamazdı. Şansalan son yönettiği Karagümrük - Ümraniye maçında iki kez VAR müdahalesiyle kararını değiştirdi, notu düştü. Ondan önce yönettiği Galatasaray - AdanaDemirspor maçında Emre Akbaba’ya kırmızı kart göstermeyerek hatalı karar verdiği, bizzat MHK Başkanı tarafından TV’de açıklandı. O maçtaki diğer hatalarını saymıyorum bile...

Maçta stres yükselirse

Demek ki “MHK ya daDijital atama sistemi” başka kriterleri ön plana aldı ve Ali Şansalan isminde karar kıldı. Bence risk alındı. Şansalan daha önce de zorluk düzeyi yüksek çok maç yönetti. Performansı dalgalı olan bir hakem. Özellikle maçın zora girdiği dakikalarda kendisinden beklenen reaksiyonları gösteremiyor ve kararlarındaki standart bozuluyor. Oyuncuların iyi niyetli olduğu, tribün ve kulübelerin atmosferi yükseltmediği bir ortamda işini çok rahat yapacaktır. Ancak maçta stresin yükseldiği ve atmosferin arttığı dakikalar olursa, Şansalan’ın zorlanacağını düşünüyorum.