Beşiktaş Fenerbahçe şifresiz canlı maç bilgileri taraftarium24 justin tv

Süper Lig’in 8. haftasında adeta nefesler tutuldu ve Beşiktaş Fenerbahçe karşılaşmasının sonucu da bir hayli merak konusu oluyor. Bu maçı canlı izlemek isteyenler de internette araştırmalara başladı. Beşiktaş Fenerbahçe kaçak maç yayını korsan naklen ücretsiz bedava justin tv jestyayın kralbozguncu mekan tv inat tv BJK FB canlı maç izle linki.

Beşiktaş Fenerbahçe şifresiz canlı maç bilgileri taraftarium24 justin tv
02 Ekim 2022 - 18:02
Fenerbahçe ile Beşiktaş Süper Lig’in 8. haftasında kozlarını paylaşıyor. Dev mücadele için nefesler tutuldu ve internet ortamında da bu maçın ayrıntıları araştırılıyor.

Beşiktaş Fenerbahçe justin tv canlı maç izle Beşiktaş Fenerbahçe jestyayın donmadan maç izle. Beşiktaş Fenerbahçe kralbozguncu maç yayını izle. Beşiktaş Fenerbahçe kesintisiz süper lig maçı izle. Beşiktaş Fenerbahçe bu maç Bein sports canlı maç yayını bilgileri.

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ücretsiz donmadan izle. Beşiktaş Fenerbahçe naklen şifresiz izle. Beşiktaş Fenerbahçe kaçak maç yayını bilgileri. Beşiktaş Fenerbahçe internetten naklen izleme bilgileri.

Beşiktaş Fenerbahçe mekan tv bedava maç yayını izle. Beşiktaş Fenerbahçe seyret. Beşiktaş Fenerbahçe donmadan izle. Beşiktaş Fenerbahçe kesintisiz şifresiz izle. Beşiktaş Fenerbahçe inat box maç izle.

Beşiktaş Fenerbahçe youtube donmadan izle. Beşiktaş Fenerbahçe Beinsports hd 1 bedava maç izle. Beşiktaş Fenerbahçe naklen izleme bilgileri. Beşiktaş Fenerbahçe maçı ücretsiz seyret.

Beşiktaş-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe maçını Volkan Bayarslan yönetecek. Bu akşam saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş-Fenerbahçe muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Tayyip Talha, Saiss, Masuaku, Salih, Josef (Gedson), Redmond, Dele Alli, Muleka, Weghorst

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Gustavo, Szalai, Ferdi, Crespo, Arao, İrfan Can, Rossi, Valencia, Batshuayi

Ismael'in aklında tek şey var: Zafer

Siyah-Beyazlılar, geride kalan 7 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak taraftarını mutlu edecek bir performansa ulaşamadı.

Son iki maçında Medipol Başakşehir’e kendi sahasında 1-0 yenilen Valerien Ismael’in öğrencileri, bir sonraki maçta da İstanbulspor ile 2-2 berabere kalarak bir anda 4’üncülüğe kadar geriledi.

Puan kayıplarının yanı sıra oynanan oyunun da ilk haftalara göre gerileme göstermesi, takımın eleştirilmesine ve hedefe teknik direktör Valerien Ismael’in konmasına neden olmuştu.

Bu duruma hemen el koyan başkan Çebi ve sportif direktör Ceyhun Kazancı, Ismael’e olan güvenlerini dile getirdiler ve Fenerbahçe derbisi öncesinde teknik heyet ve futbolcuları rahatlatmış oldular.