Beşiktaş Fenerbahçe canlı maç taraftarium24 selçuk sport

Spor toto süper ligde heyecan derbi mücadelesi ile devam ediyor. Beşiktaş, Vodafone Park’ta Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Bu maçı canlı izlemek isteyenler de internette araştırma yapıyor. Beşiktaş Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri kaçak korsan justin tv jestyayın naklen ücretsiz donmadan mekan tv BJK FB inat tv canlı maç izle internetten izleme linki.

Beşiktaş Fenerbahçe canlı maç taraftarium24 selçuk sport
02 Ekim 2022 - 16:16
Süper Lig’in futbol heyecanı Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma ile sürüyor. Futbolseverlerin sonucunu büyük bir merakla beklediği karşılaşmada temponun da yüksek olması bekleniyor. Karşılaşmanın başlamasına kısa bir zaman kala futbolseverler de internet üzerinde maç hakkında araştırmalar yapmaya başladı.

Jorge Jesus yönetiminde bu sezon farklı bir hava yakalayan Fenerbahçe, Beşiktaş deplasmanında çıkacağı mücadeleden galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Kara Kartal da ezeli rakibini bu mücadeleden eli boş göndermenin hesapları içerisinde. İşte heyecanla beklenen karşılaşmanın detayları.

Beşiktaş-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe maçını Volkan Bayarslan yönetecek. Bu akşam saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş-Fenerbahçe muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Tayyip Talha, Saiss, Masuaku, Salih, Josef (Gedson), Redmond, Dele Alli, Muleka, Weghorst

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Gustavo, Szalai, Ferdi, Crespo, Arao, İrfan Can, Rossi, Valencia, Batshuayi