Besiktas canli yayin mac izle

Kayserispor ile Beşiktaş karşılaşıyor. BJK canli mac izle. Kayserispor Besiktas canli izle HD. Besiktas macini canli izle.

Besiktas canli yayin mac izle
22 Ocak 2023 - 01:10
Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında heyecan devam ediyor. Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Kayserispor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

KAYSERİSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Kayserispor - Beşiktaş maçı 22 Ocak Pazar günü saat 16:00'da oynanacak. Müsabaka beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.

Beşiktaş ile oynadığı son beş Süper Lig maçını kaybeden Kayserispor, daha önce siyah-beyazlılar karşısında üst üste altı mağlubiyet almadı.

Kayserispor ile oynadığı son 17 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Beşiktaş (13G 3B), tek yenilgisini Temmuz 2020'de bu statta aldı (1-3).

Süper Lig'deki dört maçlık yenilgi serisini Sivasspor'u 4-1 mağlup ederek sonlandıran Kayserispor, 2016/17'den bu yana ilk kez bir sezonda iki kez 4+ gollü galibiyet aldı (diğeri 4-0 vs Hatayspor). Son 13 karşılaşmada da gol sevinci yaşayan sarı-kırmızılı ekip, daha uzun bir seriyi en son Aralık 2019-Temmuz 2020 arasındaki süreçte yakaladı (17 maç).

Süper Lig'de oynadığı son üç maçı kazanan Beşiktaş, Şubat-Mart 2021 arasındaki altı karşılaşmalık süreçten bu yana üst üste 4+ galibiyet alamıyor.

Kayserispor'un Süper Lig'de oynadığı son yedi maçta da karşılıklı goller atıldı ve bu karşılaşmalar toplam 28 gole sahne oldu (Kayserispor 13-15 Rakipler).

KAYSERİSPOR-BEŞİKTAŞ REKABETİ

Beşiktaş, Süper Lig'de Kayserispor ile 44. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında oynanan 43 maçın 25'ini siyah-beyazlı ekip kazandı, 10'undan Kayserispor galip ayrıldı. 8 müsabaka ise beraberlikle tamamlandı.

Siyah-beyazlı futbol takımı, ligde Kayserispor ile oynadığı son 5 müsabakayı kazandı. (AA)
 
Vincent Aboubakar, Kayserispor-Beşiktaş maçında oynayacak mı?

Beşiktaş'ın yeni transferi Vincent Aboubakar, Kayserispor maçı kafilesinde yer aldı. Siyah-beyazlılarda tedavisi süren Rachid Ghezzal ile sakatlığı bulunan Josef de Souza, karşılaşmada forma giyemeyecek.

Cenk Tosun, Nathan Redmond, Arthur Masuaku, Romain Saiss ve Gedson Fernandes kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek.

Kayserispor muhtemel 11'i: Cenk Gönen, Onur Bulut, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Campanharo, Mane, Mensah, Kemen, Cardoso, Gökhan Sazdağı

Beşiktaş muhtemel 11'i: Mert Günok, Rosier, Tayyip Talha, Saiss, Masuaku, Josef de Souza, Gedson Fernandes, Salih, Muleka, Redmond, Cenk Tosun