besiktas canli yayin mac izle

Süper Lig'de besiktas ile kayserispor karşılaşıyor. besiktas canli yayin mac izle. bjk canli mac izle canli hd

besiktas canli yayin mac izle
06 Ağustos 2022 - 22:12
Süper Lig'in 1. haftasında heyecan devam ediyor. Sezonun açılış maçında İstanbulspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelmişti. Haftanın 2. gününde Beşiktaş, Kayserispor'u konuk edecek.

Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve araştırılıyor. Özellikle müsabakanın muhtemel 11'i, hakemi, eksikler ve cezalılar araştırılan detaylar arasında yer alıyor. Peki, Beşiktaş - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

BEŞİKTAŞ - KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Beşiktaş - Kayserispor maçı 6 Ağustos Cumartesi günü saat 21:45'te beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ - KAYSERİSPOR MAÇININ 11'LERİ

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip, Saiss, Masuaku, Gedson, Salih, Kartal, Ghezzal, Muleka, Weghorst

Kayserispor: Bilal, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Kemen, Attamah, Mensah, Emrah, Gavranovic, Thiam

BEŞİKTAŞ - KAYSERİSPOR MAÇININ HAKEMİ KİM?

Beşiktaş - Kayserispor maçını Ümit Öztürk yönetecek. Ümit Öztürk'ün yardımcılıklarını ise Osman Gökhan Bilir ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. Maçın 4.hakemi de Kadir Sağlam olarak belirlendi. Beşiktaş - Kayserispor maçının VAR hakemi ise Alper Ulusoy oldu.

Rekabette 53. randevu

Beşiktaş ve Kayserispor, lig tarihinde bu gece 53. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında 1973-1974 sezonundan bu yana yapılan 52 maçta Beşiktaş 31, Kayserispor 12 galibiyet aldı, 9 müsabaka da berabere sonuçlandı. Beşiktaş rakibine 89 gol atarken, kalesinde 53 gol gördü. Rakibini geçen sezon İstanbul’da 4-2 mağlup eden Siyah-Beyazlı takım, deplasmandaki karşılaşmayı da 3-2 kazanmıştı.