Beşiktaş Atletico Madrid izle

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Vodafone Park’ta Diego Simeone'li İspanyol devi Atletico Madrid’i ağırlayacak. Tüm geliri, depremden etkilenen 11 şehirdeki vatandaşlarımıza aktarılacak yardım maçında Antoine Griezmann ve Alvaro Morata gibi yıldızlar da sahne alacak.

Beşiktaş Atletico Madrid izle
12 Nisan 2023 - 17:10
Türkiye’de 11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketleri için iki dev kulüp bir araya geliyor. İspanyol ekibi Atletico Madrid ve Beşiktaş, “Together for Türkiye” (Türkiye için hep birlikte) adıyla depremzedelere destek amacıyla bu akşam dostluk maçına çıkıyor. Vodafone Park´ta oynanacak olan müsabakadan elde edilecek bilet, yayın, sponsorluk dahil tüm gelirler deprem bölgesine bağışlanacak.

Beşiktaş-Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu akşam saat 20.30'da başlayacak Beşiktaş-Atletico Madrid maçı NTV ve Star TV'den ortak yayınla ekranlara gelecek. Müsabakanın bilet satışından elde edilecek gelir, çocuklar için deprem bölgesine okul inşa etmek amacıyla kullanılacak.

Yoğun ilgi bekleniyor

Karşılaşma öncesinde özel olarak hazırlanan formalarla sahaya çıkacak olan iki takımın oyuncuları, toplumsal sorumluluk bilincini yansıtarak, futbol camiasının birlik ve beraberlik mesajını tüm dünyaya duyuracaklar. Yoğun ilginin beklendiği karşılaşma için Beşiktaş Kulübü de taraftarlarına destek çağrısında bulundu.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle:

“Beşiktaşımız, 11 ilimizde hissedilen deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak üzere, Atletico Madrid ile 12 Nisan Çarşamba günü saat 20.30'da Vodafone Park'ta dostluk maçında karşılaşacaktır.

120 yıllık iki çınar, Beşiktaş ve Atlético Madrid depremzedeler yararına düzenlenecek dostluk maçında bir araya geliyor. 12 Nisan Çarşamba günü saat 20.30'da Vodafone Park'ta oynanacak dostluk maçına bilet alarak Beşiktaş'ın Bırakmam Seni Türkiyem kampanyası kapsamında deprem…”